Bijzondere kerstpakketten kopen

Kerstpakketten grijpen terug naar tradities

Het is 2020, een memorabel jaar met een memorabele Kerst in lockdown door corona. Wat valt ons op? Onze kerstpakketten grijpen terug naar de traditie. Dat is een bijzondere constatering. Waar we tot 2019 een ontwikkeling naar moderner, aparter en duurzamer zagen, zien we nu een hang naar het verleden. Gewoon, omdat we terugverlangen naar vroeger, naar de tijden voor corona. Dat betekent dus voor werkgevers: bijzondere kerstpakketten bestellen is dus weer ‘gewoon’ traditionele kerstpakketten bestellen.

Coronatijden vragen creativiteit van werkgevers

Het zijn rare tijden voor iedereen. Waar de cadeautjes en kerstpakketten van de baas normaal gesproken altijd vanaf de kerstborrel op de werkvloer mee naar huis gesleept werden, moet dat in 2020 anders worden aangepakt. De kerstpakketten worden op andere manieren afgeleverd bij de medewerkers; ze krijgen ze thuis gestuurd, ze krijgen een voucher, of ze kunnen het kerstpakket via een drive-through bij de baas ophalen. Kortom: veel creatieve oplossingen voor het schenken van de kerstpakketten. Maar hoe zit het met de inhoud. Hoe creatief zijn de werkgevers dan nog?

Stapje terug naar vroeger

De kerstpakketten van 2020 vertonen een nostalgisch trekje. Dat is bijzonder, omdat we in voorgaande jaren steeds modernere pakketten zagen. Dat is nu helemaal omgeslagen. Omdat we allemaal verlangen naar betere tijden – de tijden van voor 2020 – komen de traditionele kerstgeschenken weer uit de grote doos. We zien veel nadruk op lekkere spullen voor thuis. Het fleecedekentje is weer helemaal terug van weggeweest en ook de tapasplank zal bij velen weer op tafel terugkeren. Wilt u ook zulke bijzondere kerstpakketten bestellen?

Meer informatie over en voor bedrijven vindt u op de blogpagina bedrijven.

Comments are closed.