Lockdown? Tijd om te hobbyen!

Project ideeën en inspiratie

Lockdown na lockdown. Het houdt niet op. Dat is echter geen reden om er bij de pakken neer te gaan zitten. Ga lekker aan de slag met alle hobby’s waar je steeds niet aan toe kwam. Altijd al een eigen loods willen bouwen? Of wil je je interieur een make-over geven? Sla nu je slag! Lees verder en doe inspiratie op voor het starten van je persoonlijke project tijdens de lockdown!

1. Bouw je eigen droomkantoor

Tuinkantoren zijn sinds de coronacrisis enorm populair onder thuiswerkers. Ze zijn er in alle soorten en maten: oude zeecontainers, helemaal van hout, mini huisjes of gewoon de schuur in je achtertuin. De ene thuiswerker zit in een volledig uitgerust thuiskantoor, de andere aan een niet-ergonomische keukentafel. Moe van het thuiswerken? Creëer thuis je eigen droomkantoor door een kleine loods te bouwen in je tuin. Hier ben je gegarandeerd wel even zoet mee.

2. Geef je interieur een make-over

Hoe meer tijd je thuis doorbrengt, hoe meer je beseft hoeveel werk er aan het huis moet worden gedaan. Na een tijdje zul je merken dat het meer is dan alleen de lamp die aan vervanging toe is. Als je op zoek bent naar een doe-het-zelf project, is er geen betere optie dan de klusjes doen waar je nooit aan toe bent gekomen. Ben je er niet zo goed in? Dan is dit het juiste moment om iets te leren. Met al dat thuiswerken heb je ook een prachtige, opgeknapte woning verdiend!

3. Hergebruik je oude meubels

Heb je meubels in huis die aan vervanging toe zijn? Gooi ze niet te snel bij het oud vuil. Maak er een kunst van om oude meubels opnieuw te gebruiken door ze te restylen. Heb je altijd al meer hout in je interieur willen hebben? Verwijder de stoffen bekleding van meubels en bevestig de planken aan je muur. De oude salontafel die je van je grootmoeder hebt geërfd, zou misschien met een likje verf als nachtkastje kunnen dienen. Zo kunnen we wel even doorgaan!

Comments are closed.