Ouderwetse lantaarnpalen zijn ouderwets gezellig!

Haal het verleden naar het heden in uw tuin

Ontbreekt het in uw tuin aan sfeer? Dan heeft dat wellicht te maken met een gebrek aan melancholie en romantiek. Of in andere woorden: dan ontbreekt er in uw tuin waarschijnlijk een ouderwets mooie lantaarnpaal. Wilt u meer sfeer in uw tuin en een meer romantische uitstraling? Kies dan voor een schitterende ouderwetse lantaarnpaal! Raar idee? Nee hoor, hiermee tovert u uw tuin om tot een plek vol sfeer en nostalgie. Een plek waar u lekker lang buiten wilt blijven zitten op een mooie zomeravond. In dit blog vertellen wij u meer over de diverse sfeerverhogende mogelijkheden met het plaatsen van een ouderwetse lantaarnpaal. U schaft ze eenvoudig aan bij professional in ouderwetse lantaarnpalen. Ouderwetse lantaarnpalen zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook heel nuttig voor de veiligheid rond uw huis.

De mogelijkheden voor ouderwetse lantaarnpalen

Ouderwetse lantaarnpalen zijn bij de speciaalzaak in buitenverlichting in diverse vormen en modellen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld:

  • een jaren 3-lichts lantaarn uit de jaren ‘30
  • een klassieke straatlamp met 5 lampen
  • een buitenlantaarn met enkele verlichting
  • een paallantaarn met monumentale uitstraling

Deze lampen verschillen allemaal in vorm. Zo zijn er lampenkappen met ronde, vierkante of zeskante vormen. En verder kunt u de modellen op diverse manieren toepassen. Denk hierbij aan terrasverlichting of extra verlichting naast de oprit van uw garage of om het tuinpad achter uw woning te verlichten.

Ouderwets veel keuze in kleur en materiaal

Een ouderwetse lantaarnpaal biedt u ook ouderwets veel keuze als het gaat om materiaal en kleur. De meeste lantaarnpalen worden van aluminium en brons gemaakt, omdat ze zo langdurig tegen weer en wind bestand zijn. Vaak krijgen ze zelfs nog een dubbele laklaag in zwart of antiek groen, zodat deze extra bescherming genieten. Kortom van een ouderwetse lantaarnpaal kunt u jarenlang genieten. Dat is in deze moderne tijden best uniek!

Speciaalzaak voor ouderwetse lantaarnpalen

Wilt u graag een nostalgische mooie lantaarn aanschaffen voor uw tuin? Dan hopen wij u middels dit blog voldoende inspiratie te hebben geboden. Hopelijk heeft u ook een beter idee over de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Ga dan zeker langs bij een speciaalzaak in ouderwetse lantaarnpalen en andere buitenverlichting. Zij kunnen u van passend advies voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *