Archived

maltese bakery london, nancy pelosi net worth 2021 wiki, texas art competitions 2022, mapping experiences ebook, macneal hospital cafeteria, betsy woodruff jaw crooked, michael sanchez wife shadow mountain church, sarcastic replies to compliments, aldi lemon sole, merrill’s marauders museum, toronto slang insults, daemonic origins mod forge, the secret: dare to dream what is in the envelope, hiromi dwarf weeping cherry tree for sale, john kercher journalist,Related: baby fussy after chiropractic, carole pittelman net worth, what is 36 treas 310 misc pay, kendra andrews and malika, noel harrison wife, johnson funeral home obituaries douglas, ga, cold and stomach bug at the same time 2020, gains and losses of teaching animals language, corinthian funeral home obituaries, qvc blowout clearance sale, marvel future revolution captain marvel build, lack of mental health education in schools, arvada police news, enrico musiani moglie e figli, what happened to mary gross,

Dagbesteding “De Rare Kwasten”

Waarom dagbesteding “De Rare Kwasten”?

Werkervaring opdoen met dagbesteding “De Rare Kwasten”

Wilt u leren op eigen benen te staan? Wilt u handvatten om een eigen toekomst op te kunnen bouwen? En bent u 18 jaar of ouder? Dan is dagbesteding “De Rare Kwasten” echt iets voor u! Bij dagbesteding “De Rare Kwasten” kunt u het mooie schildersvak leren tijdens echte schilderklussen. Want aan kennis en ervaring in een vak heeft u wat in de toekomst. Bent u benieuwd hoe de dagbesteding van “De Rare Kwasten” eruit ziet en waarom dit iets voor u is? Lees dan snel verder, want wij vertellen u er meer over.

2 doelen

Bij dagbesteding “De Rare Kwasten” gaat het om het bieden van handvatten, zodat u uw eigen toekomst op kunt bouwen. U leert erdoor op eigen benen te staan. Hoe? Door een vak te leren, namelijk het schildersvak. De dagbesteding heeft daar 2 belangrijke doelen bij:

 • U een leuke, leerzame en nuttige daginvulling bieden
 • U een vak leren waar u in de toekomst mee verder kunt

Maak kennis met het schildersvak

U vraagt zich nu wellicht af hoe u het schildersvak gaat leren tijdens dagbesteding “De Rare Kwasten”. Dit doet u onder toezicht van een gediplomeerd begeleider en ervaren schilder. U gaat mee om echte schilderklussen uit te voeren. U leert het schildersvak namelijk het beste door mee te lopen in de praktijk.

Hoe ziet de dag eruit?

In de ochtend wordt u opgehaald om naar de locatie van de schilderklus te gaan. Of u komt zelf naar de locatie, mocht deze dichtbij zijn. Voordat we beginnen met de schilderklus, drinken we een bakje koffie en spreken we de klus door. Vervolgens worden de taken verdeeld en is het tijd om te schilderen! Natuurlijk wordt u hierbij begeleidt.

Meer informatie

Lijkt u dagbesteding “De Rare Kwasten” interessant? Neem gerust contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet start u binnenkort al met het leren van het schildersvak.

Wilt u meer inspiratie op doen? Klik hier voor een overzicht van onze blogs.

Het voordeel van een wasbare pocketluier

Prima redenen om te kiezen voor wasbare luiers

Heb je kleine kinderen die nog in de luiers zitten? Dan is het steeds maar weer weggooien van gebruikte luiers je wellicht een (milieu) doorn in het oog. Om daar een einde aan te maken, zijn er (net als vroeger) wasbare luiers op de markt. Deze kun je zelf uitwassen, waarmee je je portemonnee en het milieu een goede dienst doet. Prima reden dus om over te stappen op de wasbare luiers. Er zijn verschillende soorten wasbare luiers verkrijgbaar, waaronder ook de wasbare pocketluier. Ter introductie vertellen we je in dit blog over het voordeel van de wasbare pocketluier.

Wat is een wasbare luier?

Het overstappen op herbruikbare luiers lijkt een moeilijke stap, maar is uiteraard een slimme en verantwoorde investering! Je bespaart tot honderden euro’s per jaar en je voorkomt vele kilo’s restafval. Wanneer je hebt gekozen voor wasbare luiers, komt de volgende stap: het kiezen van het type wasbare luier dat past bij je wensen en bij je baby. Om te beginnen kies je een systeem. All-in-one, snap-in-one en pocketluiers zijn kant en klare ‘luierbroekjes’ waar je alleen nog een keep-dry booster in hoeft te schuiven. Voorgevormde luiers en vouwluiers zijn gemaakt van uitsluitend absorberend materiaal en een waterdicht overbroekje. Bij het kiezen van een type luier kies je ook je materiaal. Katoen en microvezel absorberen snel met een snelle droogtijd, terwijl bamboe en hennep-katoenmixen milieuvriendelijke alternatieven zijn. Je kiest de wasbare luier op basis van wat je nodig hebt én belangrijk vindt. Hieronder meer over de pocketluier.

Wasbare pocketluier

De pocketluier is een luier met een opening tussen de binnen- en buitenlaag, hierdoor ontstaat een opening die we de pocket noemen. In deze pocket doe je absorberende inleggers. Dat maakt de luier eenvoudig om te doen. De binnenlaag van de luier is van fleece, bamboe of katoen, de buitenlaag is van PUL. De absorberende inleggers van de pocketluier zijn van microvezel, bamboe, katoen of hennep. Het voordeel van de wasbare pocketluier is dus dat je zelf bepaalt hoeveel absorberend materiaal je wil of moet gebruiken.

Meer blogs lezen over baby’s? Dat doe je hier.

5 tips voor optimaal onderhoud van je bank

Na aankoop van een Zico Bank

Heb je plannen om een mooie nieuwe Zico Bank te bestellen? Dan wil je die natuurlijk wel netjes houden. Als je een nieuwe bank goed onderhoudt en regelmatig schoonmaakt, kun je extra lang plezier hebben van je bank. Omdat elke soort bank een ander soort onderhoud nodig heeft, geven we je hier graag 5 tips voor optimaal onderhoud van je bank.

1. Vlekken in je bank verwijderen

Niets is vervelender dan vlekken op je nieuwe bank. Helaas knoeit eigenlijk iedereen wel eens een glas bier, wijn, cola of iets anders. En gelukkig zijn de meeste vlekken prima te verwijderen. Hoe doe je dat het beste?

2. Vaste substantie geknoeid?

Heb je een vaste substantie geknoeid? Dan moet je die vlek meteen verwijderen. Dat doe je bijvoorbeeld met een lepel, zodat de vlek niet in de bekleding trekt. Dep de bekleding daarna droog met een tissue, keukenrol of schone theedoek.

3. Vloeistof gemorst?

Dep de bekleding droog met een tissue of schone theedoek. Probeer niet te wrijven! De meeste vloeistoffen, zoals (fris)dranken kun je verwijderen met lauwwarm water. Herhaal dit net zolang tot de vlek weg is. Je kunt de bekleding nog nadrogen met een föhn.

4. Gekleurde vloeistof geknoeid?

Best eng, zo’n gekleurde vlek in je nieuwe bank. Rode wijn is bijvoorbeeld een geduchte tegenstander. Verwijder je die vlek niet snel? Dan is het een blijvende vlek. Rode wijn op stof of leer verwijder je eenvoudig door er wat zout op te strooien. Laat de wijn even intrekken in het zout. Maak de vlek daarna schoon met een doek met afwasmiddel, azijn en lauwwarm water. Baking soda in plaats van zout gebruiken, kan ook!

5. Preventief onderhoud

Wil je je bank voor langere tijd als nieuw houden? Kies dan voor preventief onderhoud. Als je dat doet, zijn vlekken en vuil altijd gemakkelijker te verwijderen. Ga je dus je Zico Bank bestellen? Zorg dan voor een preventieve beschermlaag op stoffen of leren bekleding.

Meer blogs lezen over meubilair? Dat doe je hier.

Lekkage? Bel een loodgieter in Den Haag

Hoe een loodgieter in Den Haag uw lekkage kan verhelpen

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Den Haag? Dan is wateroverlast het gevolg. Om de wateroverlast te beperken, moet de lekkage zo snel mogelijk verholpen worden. Dit doet u door een loodgieter in Den Haag in te schakelen. Met spoed. Loodgietersbedrijven zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen, zoals een lekkage. Ook voor gaslekkages. Bent u benieuwd hoe een loodgieter in Den Haag uw lekkage of gaslekkage kan verhelpen? Lees dan snel verder.

Hulp bij een lekkage en wateroverlast

Een lekkage zorgt voor wateroverlast. Dit kan veel schade als gevolg hebben. Zo kunnen uw eigendommen beschadigd raken, het pand kan beschadigd raken, maar er kan ook schimmel- of roestvorming ontstaan. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Daarom moet een lekkage zo snel mogelijk verholpen worden. Bel daarom bij een lekkage direct een loodgieter in Den Haag. Een loodgieter gaat op zoek naar de oorzaak van de lekkage en zorgt er zo voor dat het probleem zich niet nog eens zal voordoen. Zo kan de lekkage ontstaan zijn door een gesprongen leiding, een kapotte dakgoot of een slecht dak. Een loodgieter spoort het probleem op en verhelpt vervolgens het probleem snel en eenvoudig.

Gaslekkage laten verhelpen

Ook bij een gaslekkage staat een loodgieter in Den Haag voor u klaar. In een slechte of verouderde gasleiding kan er een lekkage ontstaan. Maar ook als de slang niet goed is aangesloten op de apparatuur of als het koppelstuk kapot is, kan dit een gaslekkage tot gevolg hebben. Die moet zo snel mogelijk verholpen worden. Dit doet de loodgieter door, net als bij een waterlekkage, eerst de oorzaak te achterhalen. Vervolgens kan het probleem effectief worden aangepakt.

Loodgieter in Den Haag inschakelen

Wilt u graag een loodgieter in Den Haag inschakelen om van uw lekkage of gaslekkage af te komen? Ga op zoek naar een loodgietersbedrijf bij u in de buurt dat 24/7 beschikbaar is en bel direct. Er zit namelijk spoed achter het verhelpen van een lekkage of gaslekkage. De schade moet zoveel mogelijk beperkt worden.

Wilt u meer inspiratie op doen? Klik dan hier voor een overzicht van onze blogs.

Vitamine C test

Waar vind ik de best geteste vitamine C?

Vitamine C is erg belangrijk voor ons. We maken het zelf niet aan. Daarom zijn we voor onze vitamine C-voorziening afhankelijk van onze voeding. Krijgen we niet genoeg vitamine C via onze voeding binnen? Dan kunnen we vitaminesupplementen slikken ter aanvulling. Er zijn veel verschillende soorten Vitamine C supplementen. Hoe weet u nu welke de beste is? Wij hebben hier het antwoord op. Want in dit blog gaan we het hebben over de best geteste vitamine C, de Ester-C vitamine. Lees er hier meer over.

Wat doet vitamine C?

Waarom is vitamine C belangrijk voor ons? Dit is om meerdere redenen. Zo ondersteunt Vitamine C het immuunsysteem, draagt het bij aan een normale energiestofwisseling, helpt het vermoeidheid te voorkomen, levert het een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt het bij aan een normaal psychologisch functioneren. Maar ook om onze bloedvaten, botten, tanden, huid, ons tandvlees en ons kraakbeen in een goede conditie te houden, is vitamine C nodig.

Voordelen van Ester-C

Als u vitaminesupplementen wilt innemen om uw vitamine C tekort aan te vullen, raden we u aan om Ester-C vitamine te nemen. Dit is namelijk de best geteste vitamine C. Ester-C heeft een aantal voordelen ten opzichte van ‘gewone’ vitamine C. Namelijk:

 • Ester-C wordt tweemaal zo snel in het bloed opgenomen
 • Ester-C blijft tweemaal zo lang in het bloed aanwezig
 • Ester-C leidt tot een hogere vitamine C-spiegel in het bloed
 • Ester-C verbetert de opname van vitamine C in bijvoorbeeld de witte bloedlichamen en blijft daar langer aanwezig
 • Ester-C zorgt voor een viermaal lagere oxalaatuitscheiding via de urine
 • Ester-C is niet schadelijk voor het tandglazuur
 • Ester-C wordt zelfs bij gebruik van grote hoeveelheden goed door de maag en darmen verdragen
 • Het verlies van ascorbaat via de urine is maar liefst zesmaal zo laag

Wilt u graag meer blogs van ons lezen? Klik dan hier.

10 voordelen van rvs trapleuning

Redenen om te kiezen voor een rvs trapleuning

Bij een trap hoort een trapleuning. Maar waarom eigenlijk? Een trapleuning zorgt voor extra veiligheid bij het op- en aflopen van de trap. Daarbij maakt een trapleuning de trap echt af. Maar hoe weet u welke trapleuning u het beste kunt kopen? In dit blog helpen we u daar een handje bij, want wij hebben de 10 voordelen van een rvs trapleuning voor u op een rijtje gezet. Geloof ons, na het lezen van dit artikel wilt u niets anders meer.

1. Rvs is betaalbaar

U wilt natuurlijk niet te veel geld uitgeven aan een trapleuning. Dat begrijpen wij. Gelukkig is een rvs trapleuning zeer voordelig om te kopen. Een echte aanrader dus als u niet te veel aan een trapleuning wilt uitbesteden.

2. Ruime keuze in verschillende modellen

Een rvs trapleuning is in verschillende modellen verkrijgbaar. Rond, vierkant, rechthoekig en met diverse leuningdragers. Er zit ongetwijfeld iets tussen dat bij uw smaak en interieur past.

3. Een rvs trapleuning past bij ieder interieur

Heeft u een landelijke interieurstijl thuis? Of een meer moderne of industriële interieurstijl? Het maakt allemaal niet uit, want een rvs trapleuning past bij iedere interieurstijl.

4. Een rvs trapleuning is op maat te maken

Omdat elke trap anders is, past niet elke trapleuning op elke trap. Gelukkig is een rvs trapleuning op maat te maken. Zo weet u zeker dat de trapleuning past!

5. Rvs kan niet verkleuren

Wist u dat rvs heel duurzaam is? En dus jarenlang mee gaat? Dat komt doordat rvs niet kan verkleuren. Een rvs trapleuning blijft dus altijd mooi.

6. Rvs is makkelijk in onderhoud

Wat ook fijn is aan een rvs trapleuning, is dat de trapleuning onderhoudsarm is. U hoeft de trapleuning alleen maar af en toe met een vochtig doekje af te nemen om de trapleuning mooi te houden.

7. Kan gecombineerd worden met LED verlichting

Wilt u van uw trapleuning een echte eyecatcher maken? Combineer de rvs trapleuning dan met LED verlichting. Dit draagt niet alleen bij aan de sfeer in huis, maar ook aan wat extra veiligheid.

8. Een rvs trapleuning is aan de oude trapleuning aan te passen

Heeft u al een trapleuning, maar wilt u deze vervangen met een rvs trapleuning? De rvs trapleuning is eenvoudig aan uw oude trapleuning aan te passen. De leuningdragers komen dan op precies dezelfde plek.

9. Meet zelf eenvoudig de rvs trapleuning op

Met behulp van een opmeetinstructie kunt u eenvoudig zelf de trapleuning opmeten.

10. Monteer zelf eenvoudig de rvs trapleuning

Ook het monteren kunt u eenvoudig zelf doen. Bij een rvs trapleuning zit een duidelijke montage instructie.

Wilt u meer blogs van ons lezen? Klik hier voor meer inspiratie.

Voordelen van een zonnecarport in Nederland

De 4 voordelen van een zonnecarport in Nederland

Wilt u van uw parkeerplaats een slimme energiebron maken? Kies voor een zonnecarport! Dankzij een zonnecarport maakt u van uw parkeerplaats een lokale energiebron en geeft u uw bedrijf een beter imago. Daarbij worden auto’s beschermd tegen extreme weersomstandigheden, zoals de hoge temperaturen tijdens de zomermaanden en de regen- en hagelbuien in de winter. En het levert u extra inkomsten op. Heel wat voordelen dus. In dit blog gaan we verder in op de voordelen van een zonnecarport in Nederland. Lees snel verder.

Slimme mogelijkheid voor CO2-reductie

In het Klimaatakkoord staat als belangrijkste doel dat de CO2-uitstoot in 2030 met 49% verminderd moet zijn ten opzichte van 1990. Daar moeten we allemaal aan bijdragen. U kunt dat met uw bedrijf eenvoudig doen door uw parkeerplaatsen in te zetten voor duurzaam energiegebruik. Namelijk door er een zonnecarport van te maken.

Duurzaam ondernemen met een zonnecarport in Nederland

Duurzaam ondernemen wordt steeds meer de norm. Wilt u met uw bedrijf ook overstappen op duurzaam ondernemen? Dan kunt u dat doen door een zonnecarport. Dit heeft niet alleen voordelen voor het klimaat, maar ook voor uzelf. Want u creëert er een positief imago mee voor uw bedrijf. Een win-winsituatie dus.

Voertuigen beschermen tegen extreme weersomstandigheden

De weersomstandigheden worden steeds extremer. Ieder jaar worden de zomers warmer. Hagel- en regenbuien worden erger. Door een zonnecarport te nemen, kunt u voertuigen beschermen tegen deze weersomstandigheden. Zowel uw eigen voertuig als die van uw bezoekers. Ook staan voertuigen veilig en koel onder een zonnecarport.

Extra inkomsten

Een zonnecarport levert u in Nederland gegarandeerde inkomsten op. U bespaart er namelijk flink mee op uw energierekening. En dat is vooral in deze tijd, waarin de energiekosten maar blijven stijgen, een enorme meevaller.

Zonnecarport plaatsen

Het is dus zeker een aanrader om een zonnecarport in Nederland te plaatsen. Hoe u dit doet? Daar belt u gewoon een specialist voor op.

Wilt u meer blogs van ons lezen? Klik dan hier.

Marmeren vloer kopen?

Marmeren vloer kopen? Kies uit verschillende soorten

Wilt u graag een marmeren vloer kopen? Dat begrijpen wij heel goed. Marmeren vloeren zijn echt een verrijking voor uw woning. Ze zorgen voor een unieke, exclusieve uitstraling. Maar voordat u een marmeren vloer gaat kopen, moet u wel eerst kiezen welke soort marmeren vloer. En om een juiste keuze te kunnen maken, is het wel handig dat u wat meer over de verschillende soorten marmeren vloeren weet. Daarom vertellen wij u in dit blog alles over Spaans marmer (Crema Marfil), exclusief marmer en klassiek marmer. Lees snel verder en kom erachter welke marmeren vloer het beste bij u past.

Spaans marmer (Crema Marfil)

Door een marmeren vloer te kopen van Spaans marmer, heeft u een vloer met een enorme klasse en elegantie in huis. Spaans marmer zorgt namelijk voor een rijke en luxe uitstraling. Ze zijn toe te passen in zowel een modern als een klassiek interieur. De kleur van het marmer is geel/beige en de tegels zijn egaal van structuur met een rustige adering en warme tint.

Exclusief marmer

Met exclusief marmer krijgt uw woning in één keer een grandioze make-over. U kunt exlusief marmer in diverse kleuren krijgen, bijvoorbeeld in het wit, grijs of zwart. U kunt kiezen voor een marmeren vloer van platen, tegels of blokken. De mogelijkheden van een exclusief marmeren vloer kopen zijn enorm.

Klassiek marmer

Tot slot hebben we ook nog klassiek marmer. Klassiek marmeren tegels beschikken over een uitgesproken adering in het grijs, zwart, crème, wit of bruin. Dit past bij iedere interieurstijl. Van modern of industrieel tot klassiek. Er is altijd een klassiek marmer dat hierbij past.

Een marmeren vloer kopen die voldoet aan uw wensen

Of u nu Spaans marmer (Crema Marfil), exclusief marmer of klassiek marmer wilt voor uw vloer, u kunt de het marmer precies aan uw smaak en wensen laten aanpassen. Er zijn namelijk verschillende afwerkingen mogelijk. Ook zijn alle soorten marmer in diverse kleuren en stijlen te krijgen. Zo vindt u altijd een marmeren vloer die bij u past.

Wilt u meer blogs van ons lezen? Klik hier voor een overzicht.

Wat te doen als je vermoedt dat je kind drugs gebruikt?

Signalen herkennen en tijdig ingrijpen

Kinderen in de puberleeftijd doen soms stiekeme, of zelfs gewoon domme, dingen. Ook zijn ze niet altijd eerlijk over wat ze doen in hun vrije tijd. Zo kan hij dus ook in het geheim drugs gebruiken, zonder dat jij het weet. Tsja, dilemma. Wat nu? Zo sta je zomaar opeens voor de vraag wat te doen als je vermoedt dat je kind drugs gebruikt? Er zijn wel een aantal dingen die je kunt doen om hierachter te komen. Je leest ze hieronder.

Vragen

De beste manier om als ouder te ontdekken of je kind drugs gebruikt is door het gewoon aan hem of haar te vragen. Zo’n gesprek werkt het beste op een rustig moment. Dat is bijvoorbeeld tijdens het eten, een wandeling of tijdens een autorit.

Wanneer wil een kind praten over drugsgebruik?

Hoe en wanneer wil je kind wellicht praten over drugsgebruik?

 • zoek een goed moment uit om te praten: doe dat vooral als de sfeer prettig is en er alle tijd voor is
 • Toon interesse en vraag naar zijn/haar ervaringen. Luisteren zonder te veroordelen is de grote truc!.
 • Praat zelf niet te veel, maar vraag wat hij of zij ervan vindt of weet
 • Signalen die duiden op drugsgebruik

  Als je kind drugs heeft gebruikt, dan is dat vaak te zien aan een verandering in het uiterlijk. Rode ogen duiden bijvoorbeeld op blowen. Drugs maken de oogpupillen bijvoorbeeld groter of kleiner. Ook het gedrag van je kind kan veranderen. Is hij of zijn erg opgefokt geworden of juist zeer lusteloos? Sommige kinderen spijbelen vaak van school, zodra ze drugs gebruiken. Ook kunnen ze slecht slapen of somber of angstig zijn. Zijn er ineens andere vrienden in beeld? Dat kan drugsgerelateerd zijn.

  Je kind op drugs testen?

  Sommige ouders willen bij hun kind een drugstest afleggen. Het is begrijpelijk dat je als ouder naar oplossingen zoekt wanneer je je zorgen maakt. Weet wel dat een drugstest wantrouwen kan opwekken bij je kind. Het kan de relatie met hem of haar schaden. Kies vooral en eerst voor een goed gesprek. Wil toch het zekere voor het onzekere? Dan kun je
  een drugstest bestellen. Die bestel je op deze website.

  Wil meer blogs lezen over gezondheid? Dat doe je hier.