Wij vertellen de verschillende redenen om te kiezen voor airconditioning!

Verschillende redenen voor de keuze voor airconditioning

Wist u dat er verschillende redenen zijn om voor airconditioning te kiezen? Wij vertellen u er in dit blog graag meer over. Lees snel verder! Wanneer u overweegt om
airconditioning te laten installeren dan kunnen hier diverse redenen voor zijn. Wij sommen de redenen om te kiezen voor airconditioning voor u op, zodat u straks een gedegen keuze voor airconditioning kunt maken.

De hoeveelheid modellen

Een van de verschillende redenen om voor airconditioning te kiezen, is de hoeveelheid modellen die er beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een mobiele airco kiezen, indien u telkens weer een andere kamer wilt verkoelen. U kunt gemakkelijk van locatie veranderen en de prijs is aantrekkelijker dan die van een vast model. Een mobiele airco produceert echter meer geluid en heeft een kleiner vermogen, waardoor de storingsgevoeligheid groter is. Als u enkel een kleine ruimte wenst te verkoelen, is een splitsysteem zeer geschikt. Deze is snel, werkt zuiniger en is zeer stil. Als u meerdere ruimtes wenst te verkoelen, kunt u ook kiezen voor een multi splitsysteem. Zo ziet u maar weer dat er voor elke manier van koelen en passend model airconditioning is. Maar er zijn nog meer verschillende redenen om te kiezen voor airconditioning.

Verkoeling in de zomer

Nog een van de verschillende redenen om te kiezen voor airconditioning, is dat u verzekerd bent van aangename koelte in de zomer. De zomers worden steeds warmer, wat betekent dat steeds meer mensen kiezen voor airconditioning. Met een goede airco heeft u minder last van de hitte, slaapt u beter en profiteert u van een betere concentratie. Ook voor kantoren kan airconditioning zeer geschikt zijn. Als u wilt profiteren van optimale verkoeling in de zomer, raden wij u aan om direct airconditioning aan te schaffen. Dit omdat velen dit pas op het laatste moment doen, waardoor het erg druk kan zijn bij de levering. U heeft uw airconditioning dan zo snel mogelijk in huis.

Gefilterde en ontvochtigde lucht

Airconditioning filtert en ontvochtigt de lucht. Wanneer u te maken heeft met een zeer vochtige binnenruimte, kan airconditioning u hiertoe een oplossing bieden. De airco zorgt voor koelte en creëert een aangenaam binnenklimaat. Hier profiteert u zowel in de zomer als in de winter van. Nog een extra voordeel is dat u hierdoor minder snel ziek wordt.

Kies ook voor airconditioning!

Zojuist heeft u gelezen over de verschillende redenen om voor airconditioning te kiezen. De volgende stap is het vinden van een bedrijf dat uw airconditioning op een professionele wijze kan installeren. Zoek middels het internet naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering, installatie en het onderhoud van airconditioning. Zij kunnen u precies informeren over de meest geschikte airconditioning voor uw situatie.

Kies voor Hoomline laminaat

De juiste sfeer in huis met laminaat van Hoomline

Natuurlijk wilt u graag dat het interieur van uw huis er mooi uitziet. Lukt het u ook steeds maar niet om de juiste toon te raken met uw interieur? Waarschijnlijk heeft u dan niet de juiste vloer! Gun uzelf en uw woning het beste met laminaat van Hoomline. Exclusief verkrijgbaar via een geselecteerd dealernetwerk.

Wat is Hoomline laminaat?

Hoomline is een exclusieve collectie vloeren met een sterke PVC-toplaag van trendy houtdessins. Ze zijn zeer eenvoudig te leggen door ze met een klikverbinding aan elkaar te bevestigen. Hoomline laminaat wordt in Europa geproduceerd. Er zijn allerlei verschillende overlays beschikbaar, van mat tot chrome. Zo geeft u uw Hoomline laminaat een persoonlijke touch door hem compleet naar uw wensen vorm te geven!

De voordelen van Hoomline laminaat

Twijfelt u nog of laminaat van Hoomline geschikt is voor uw woning? Wij zetten graag de voordelen van Hoomline laminaat voor u op een rij!

 • Hoomline laminaat is gemakkelijk te reinigen en onderhouden
 • Dit laminaat ziet er prachtig uit en is van hoge kwaliteit
 • Laminaat van Hoomline is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen
 • Het is bijna niet te onderscheiden van een echte houten parket of stenen vloer
 • Door de verschillende prijsklassen van Hoomline laminaat is het geschikt voor elke portemonnee

Creëer uw droomhuis

Kortom: creëer uw droomhuis met een unieke laminaatvloer van Hoomline. Het geheim van een mooi interieur zit hem immers in een goede basis, de vloer maakt daar zeker onderdeel van uit. Wilt u ook zo’n mooie Laminaatvloer van Hoomline? Ga dan op zoek naar een erkende dealer bij u in de buurt!

Flair opzeggen? Wij geven tips!

Zo zegt u de Flair op

Bent u een tijd lid geweest van de Flair? Maar bent u nu van plan om uw abonnement bij Flair op te zeggen? Dan is dit is het juiste blog voor u! Het opzeggen van een tijdschrift is vaak nog niet zo makkelijk als het lijkt. Het begint al met het vinden van de juiste contactgegevens. Vervolgens moet u een opzegbrief opstellen of in sommige gevallen bellen. Dit kan allemaal behoorlijk wat tijd en moeite kosten. Ziet u er ook tegenop om al deze handelingen uit te voeren? Maar wilt u wel graag uw Flair abonnement opzeggen? Wij van Inspiratiwaaier hebben een manier gevonden waarop dit makkelijk en snel kan worden gedaan.

Makkelijk en snel de flair opzeggen

U heeft met veel plezier de Flair gelezen, maar u vindt het nu tijd om het abonnement op te zeggen. U gaat daarom op zoek naar de contactgegevens om een brief te sturen of te telefoneren. Het blijkt nog een behoorlijk speurtocht om de juiste gegevens te vinden. Gelukkig is er een manier waarop u veel sneller en gemakkelijker uw abonnement kan opzeggen. Er is namelijk een platform waar u terecht kunt voor het opzeggen van abonnementen bij heel veel verschillende bedrijven en organisaties. Via dit platform heeft u uw Flair abonnement opgezegd in drie stappen.

Drie stappen

Wilt u uw Flair abonnement opzeggen? Dan volgt u bij het platform deze drie stappen:

 • Stap 1: Ga naar het platform en zoek naar de opzegpagina van de Flair.
 • Stap 2: Vul uw gegevens in en genereer een standaard opzegbrief of aangetekende brief.
 • Stap 3: Laat de opzegging direct voor u regelen. U heeft ook nog 100% opzeg garantie!

Naast een opzegbrief kunt u ook kiezen voor een telefonische opzegging. Deze telefonische opzegging wordt volledig afgehandeld door de medewerkers van het platform.

Opzeggen in vijf minuten

Makkelijker wordt het opzeggen van de Flair eigenlijk niet. Naast de Flair zijn er nog heel veel andere bedrijven en organisaties die zijn aangesloten bij dit platform. Voor iedere opzegging kunt u dus terecht bij dit platform. Opzeggen is al gebeurd binnen vijf minuten!

Waarom zzp’ers kiezen voor payroll

Vrijheid van een zzp’er

Als zzp’er, de afkorting voor zelfstandige zonder personeel, heeft u veel vrijheid en bent u van niemand afhankelijk. Bovendien bent u niet meer in loondienst, wat betekent dat u zelf kunt beslissen tegen welke tarieven u werkt. Voor veel zzp’ers is die vrijheid in het begin heel fijn, maar komen ze er achteraf achter dat er ook flink wat beperkingen aan zitten. Zo bent u volledig verantwoordelijk voor al uw administratie, en draagt u ook de financiële risico’s. Gelukkig kan een payrollbedrijf u als zzp’er hulp bieden!

Hulp met financiën voor zzp’ers

Als zzp’er wilt u natuurlijk lekker met uw vak bezig zijn en uw klanten goed van dienst zijn. Dan is het vervelend wanneer uw klanten hun betalingen niet nakomen. U wilt natuurlijk betaald worden, maar ook het contact met uw klanten niet verslechteren wanneer ze niet op tijd betalen. Wanneer u als zzp’er aangesloten bent bij een payrollbureau verzorgen zij uw loon. Het payrollbureau is namelijk uw juridisch werkgever. Uw klanten betalen niet direct aan u, maar aan het bureau. Zo bent u er zeker van dat u altijd uw loon krijgt en niet in de problemen komt.

Antwoord op juridische vragen

Wanneer u zelfstandig werkt, bent u ook zelf verantwoordelijk voor het nakomen van alle wetten en regels die opgesteld zijn door de overheid. Dit is voor veel zzp’ers een hele uitdaging, aangezien deze regels constant veranderen. Het bijhouden van alle wetten is waarschijnlijk niet uw favoriete bezigheid. Wanneer u kiest voor payroll, is er altijd een professional die u in kunt schakelen voor betrouwbaar advies.

Schakel een payrollbureau in

Wilt u als zzp’er ook zekerheid? Dan raden wij u zeker aan om eens contact op te nemen met een payrollbedrijf en te vragen naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ga samen om tafel zitten, en ontdek hoe u met payroll uw eenmanszaak een succes maakt!

Alles over nostalgische buiten wandverlichting!

Nostalgische buiten wandverlichting

Bent u op zoek naar mooie nostalgische buiten wandverlichting met een klassiek tintje? Dan heeft u de keuze uit heel veel verschillende soorten en modellen! Leveranciers van klassieke verlichting hebben meestal een groot assortiment aan nostalgische buiten wandverlichting. En dit in allerlei soorten en maten. Wij vertellen graag meer over wat u precies kunt vinden.

Gevelverlichting

Gevelverlichting is een veelvoorkomende soort wandverlichting die naast een decoratieve functie ook een praktische functie heeft. Zo ziet u bijvoorbeeld waar het slot van uw voordeur is wanneer u in het donker naar binnen wilt gaan. Bovendien zullen inbrekers een woning met gevelverlichting meestal overslaan, vooral als die aangesloten is op een bewegingssensor. Houdt u niet zo van de moderne stijl lampen? Kies dan voor nostalgische buiten wandverlichting in monumentale, middeleeuwse, gotische of rustieke stijl. Deze prachtige lampen hebben vaak een update gekregen voor de moderne tijd. Zo zien ze er nog steeds prachtig vintage uit, maar kunt u ze wel aansluiten op een solar of led-lichtbron, en is het zelfs mogelijk om de lamp uit te rusten met een bewegingssensor.

Maritieme verlichting

Bent u echt op zoek naar unieke nostalgische buiten wandverlichting? Wat dacht u dan van maritieme of nautische lampen? Deze buitenverlichting die oorspronkelijk op boten gebruikt werd voegt ontzettend veel sfeer toe aan uw woning! De lampen zijn in heel veel verschillende vormen, maten en kleuren te verkrijgen, en ze geven uw gevel of veranda een stoere, robuuste look.

Veranda verlichting

Ook voor onder de veranda is nostalgische buiten wandverlichting uitermate geschikt. Heeft u een grote veranda en bent u op zoek naar

Ouderwetse lantaarnpalen zijn ouderwets gezellig!

Haal het verleden naar het heden in uw tuin

Ontbreekt het in uw tuin aan sfeer? Dan heeft dat wellicht te maken met een gebrek aan melancholie en romantiek. Of in andere woorden: dan ontbreekt er in uw tuin waarschijnlijk een ouderwets mooie lantaarnpaal. Wilt u meer sfeer in uw tuin en een meer romantische uitstraling? Kies dan voor een schitterende ouderwetse lantaarnpaal! Raar idee? Nee hoor, hiermee tovert u uw tuin om tot een plek vol sfeer en nostalgie. Een plek waar u lekker lang buiten wilt blijven zitten op een mooie zomeravond. In dit blog vertellen wij u meer over de diverse sfeerverhogende mogelijkheden met het plaatsen van een ouderwetse lantaarnpaal. U schaft ze eenvoudig aan bij professional in ouderwetse lantaarnpalen. Ouderwetse lantaarnpalen zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook heel nuttig voor de veiligheid rond uw huis.

De mogelijkheden voor ouderwetse lantaarnpalen

Ouderwetse lantaarnpalen zijn bij de speciaalzaak in buitenverlichting in diverse vormen en modellen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld:

 • een jaren 3-lichts lantaarn uit de jaren ‘30
 • een klassieke straatlamp met 5 lampen
 • een buitenlantaarn met enkele verlichting
 • een paallantaarn met monumentale uitstraling

Deze lampen verschillen allemaal in vorm. Zo zijn er lampenkappen met ronde, vierkante of zeskante vormen. En verder kunt u de modellen op diverse manieren toepassen. Denk hierbij aan terrasverlichting of extra verlichting naast de oprit van uw garage of om het tuinpad achter uw woning te verlichten.

Ouderwets veel keuze in kleur en materiaal

Een ouderwetse lantaarnpaal biedt u ook ouderwets veel keuze als het gaat om materiaal en kleur. De meeste lantaarnpalen worden van aluminium en brons gemaakt, omdat ze zo langdurig tegen weer en wind bestand zijn. Vaak krijgen ze zelfs nog een dubbele laklaag in zwart of antiek groen, zodat deze extra bescherming genieten. Kortom van een ouderwetse lantaarnpaal kunt u jarenlang genieten. Dat is in deze moderne tijden best uniek!

Speciaalzaak voor ouderwetse lantaarnpalen

Wilt u graag een nostalgische mooie lantaarn aanschaffen voor uw tuin? Dan hopen wij u middels dit blog voldoende inspiratie te hebben geboden. Hopelijk heeft u ook een beter idee over de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Ga dan zeker langs bij een speciaalzaak in ouderwetse lantaarnpalen en andere buitenverlichting. Zij kunnen u van passend advies voorzien.

PVC in Utrecht leggen? Dit zijn de voordelen van deze vloer!

De kenmerken van PVC vloeren

Denkt u erover een PVC vloer in Utrecht te gaan leggen? Dan is dat zeker een goede keuze. Een PVC vloer biedt u namelijk talloze voordelen. Tegenwoordig wordt deze vloersoort steeds meer gekozen, daar deze stijlvol en praktisch tegelijk is. Maar dat is nog niet het enige. In dit blog vertellen wij u graag meer over de eigenschappen en voordelen van de PVC vloer voor uw woning in Utrecht.

Niet te onderscheiden van echt hout

Wilt u een PVC vloer in Utrecht leggen die veel gelijkenis toont met echt hout? De PVC vloer is gemaakt van kunststof, maar haalt de sfeer van een houten vloer zeker in huis. Dit komt doordat deze vloeren tegenwoordig niet meer te onderscheiden zijn van echt hout. Goed om te weten is dat deze kunststof vloer makkelijk tegen een stootje kan. Ook is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk en kunt u deze eenvoudig zelf leggen. Dit maakt dat velen kiezen voor de prachtige PVC vloer. De vloeren zijn doorgaans geliefd vanwege de unieke uitstraling en gezelligheid die zij in huis brengen. Niet alleen in Utrecht, maar ook in andere steden zien wij dat veel meer mensen gaan voor een PVC vloer in plaats van een houten vloer. Dit omdat een echte houten vloer veel onderhoud behoeft en dus minder gebruiksvriendelijk is.

Veel mogelijkheden met de PVC vloer

De PVC vloer kunt u in Utrecht in diverse ruimtes toepassen. Of u deze nu in de slaapkamer, woonkamer of badkamer wenst te plaatsen, het is allemaal mogelijk. Hoe kan dit precies? De vloer is zeer waterbestendig en behoeft daardoor weinig onderhoud. U haalt dan ook een vloer in huis die lang mooi zal blijven, zelfs bij een plaatsing in de badkamer of keuken. Tevens kunt u bij deze vloeren kiezen uit de meest uiteenlopende kleuren en motieven. Zo heeft u de keuze uit verschillende merken vloeren, welke een sterke variatie bieden in dessins en kwaliteit. Kies echter altijd voor een vloer die aan de kwaliteitseisen voldoet, zodat u zeker weet dat u een kwalitatieve PVC vloer in uw woning in Utrecht plaatst.

Eenvoudig zelf te leggen

De PVC vloer kunt u eenvoudig zelf leggen. Dit komt doordat de meeste vloeren over een speciaal systeem beschikken, waardoor u deze gemakkelijk in elkaar kunt klikken. Ook handig om te weten is dat een PVC vloer ook in combinatie met vloerverwarming te leggen is.

Een stijlvolle en moderne vloer

Kiest u voor een PVC vloer voor uw woning in Utrecht, dan maakt u de keuze voor zowel een stijlvolle als moderne vloer. Wilt u weten wat de best passende PVC vloer voor uw woning en interieur is? Neem dan eens contact op met een specialist bij u in de omgeving, zodat u geheel geïnformeerd wordt. Wij wensen u veel succes met het zoeken naar en aanschaffen van de ideale PVC vloer voor uw woning in Utrecht!

Geef uw tuin een luxe uitstraling met een exclusief tuinhuisje

Exclusieve tuinhuisjes op maat

Heeft u een mooie tuin, maar zou u hier wel wat luxe aan toe willen voegen? Exclusieve tuinhuisjes zijn de ideale manier om dat waar te maken. Het verschil tussen standaard tuinhuizen en exclusieve tuinhuisjes is dat deze laatste volledig voor u op maat gemaakt worden. De standaard modellen worden zo geleverd dat u ze alleen nog maar in elkaar hoeft te zetten, en kunt u dus niet helemaal naar wens aanpassen. Wilt u dat wel, dan raden wij aan om eens aan te kloppen bij een specialist die exclusieve tuinhuisjes ontwerpt en plaatst. In dit blog kunt u alvast wat inspiratie opdoen voor een mooi tuinhuis voor uw tuin.

Inspiratie voor uw tuinhuis

Het leuke aan exclusieve tuinhuisjes is dat u ze helemaal aan kunt passen naar uw eigen stijl, uw tuin en natuurlijk het doel waarvoor u het tuinhuis wilt gaan gebruiken. Echter kunnen wij goed begrijpen dat dit wat overweldigend voor u kan zijn. Daarom inspireren we u met een aantal leuke bestemmingen voor uw tuinhuis. Natuurlijk zijn dit suggesties, en kunt u met een exclusief tuinhuis doen wat u zelf wilt! Neem voor meer ideeën of om uw specifieke plannen te bespreken daarom contact op met een specialist.

Relaxen in uw buitensauna

Wanneer u een tuinhuis wilt gebruiken om helemaal te ontspannen, maakt u er een buiten wellness van. Hierin kan een heerlijke sauna natuurlijk niet ontbreken. Zo kunt u in alle rust en privacy genieten. Voor pure ontspanning hoeft u dus niet meer de deur uit! Bovendien kunt u, aangezien u zelf betrokken bent bij het ontwerp van uw sauna, kiezen of en waar u ramen wilt plaatsen. Zo heeft u altijd een mooi uitzicht op uw eigen tuin. Wanneer u de wellnesservaring helemaal compleet wilt maken installeert u ook een jacuzzi in uw tuinhuis. Dat is pas echt genieten!

Comfortabel overnachten

Heeft u vaak gasten over de vloer en blijven deze regelmatig slapen? Wat dacht u er dan van om uw exclusieve tuinhuis om te toveren in een comfortabele logeerplek, compleet met eigen badkamer. Wanneer uw gasten dan blijven slapen hebben zij ook een plek om zich even terug te trekken, en kunnen zij genieten van wat extra privacy. Heeft u altijd al uw eigen bed & breakfast willen openen? Dan zijn exclusieve tuinhuisjes ook perfect als verblijf voor uw gasten.

Mogelijkheden combineren voor uw exclusieve tuinhuis

Natuurlijk kunt u nog veel meer doen met uw exclusieve tuinhuis. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • Thuiskantoor of professionele werkplek
 • Loungeplek
 • Speelparadijs voor kinderen
 • Fitnessruimte
 • Buitenkeuken

En natuurlijk kunt u ook mogelijkheden combineren. Een specialist maakt het allemaal voor u in orde! Bel dus ook met een professional bij u in de buurt voor de mooiste exclusieve tuinhuisjes!

Mocht u zelf nog tips, opmerkingen of vragen hebben laat het ons dan gerust weten en neem contact op!

Meer sfeer aan de wand? Dit zijn de nieuwste trends in wandbekleding!

Wandbekleding trends 2019

Bent u op zoek naar Wandbekleding? Voorheen werden wanden van woningen geheel wit geverfd of behangen in een neutrale kleur. Een veilige en rustige keuze. Tegenwoordig wordt er steeds meer out of the box gedacht als het om wandbekleding gaat. Er zijn meer dessins en vormen voorhanden om van uw muur een plaatje te maken. In dit blog vertellen wij u graag over de nieuwste trends in wandbekleding. Lees snel verder voor meer informatie!

Abstracte wandbekleding

Met de jaren is wandbekleding steeds meer abstract en kunstzinniger geworden. Er is een ruime keuze aan thema’s. Zo kunt u kiezen voor patronen met ruiten, strepen en vlakken. Vaak in combinatie met geometrische 3D effecten en sierlijke motieven. Er zijn diverse specialisten waar u bij terecht kunt voor prachtige abstracte wandbekleding. Neem eens een kijkje bij de showroom van een professional en kies uw gewenste wandbekleding uit.

Klassieke wandbekleding

Ook de klassieke wandbekleding komt weer helemaal terug. Vele designers laten zich inspireren door de meer klassieke interieurs vol allure en rijkdom, wat tevens in de wandbekleding te zien is. Klassieke wandbekleding is zeer populair. Zo kunt u hierbij denken aan fotobehang met echte lambriseringen, houten ornamenten en lijsten. Of een behang dat terug doet denken aan de tijden van de barok. Met deze wandbekleding kunt u uw woning binnen een mum van tijd de uitstraling geven van een oud landhuis. Wist u dat het nostalgische bloemetjesbehang ook met een ware comeback bezig is? Denk hierbij echter aan meer actuele kleuren met een romantische uitstraling, die uw woning een modern effect geven.

Steenfineer

Ook zeer populair: het toepassen van natuurlijke materialen als wandbekleding. In vele woning met een industrieel of landelijk interieur, wordt steeds meer natuursteen in de wanden verwerkt in de vorm van steenfineer. Steenfineer is een dunne steenlaag van 1 tot 2 mm dik, welke rechtstreeks uit een blok natuursteen komt. Het is een lichte laag steen, welke hierdoor makkelijk te verwerken is op wanden. Dit in tegenstelling tot tegels, die vaak zwaarder zijn. Goed om te weten is dat het materiaal tevens buigbaar is, wat het zeer geschikt maakt voor ronde wanden. Bekijk eens wat een specialist u hierin te bieden heeft. Ook voor uw woning is er vast een mooie en passende oplossing beschikbaar.

Ga te rade bij een specialist

Wilt u ook de mooiste wandbekleding voor uw ruimte aanschaffen? Ga dan eens te rade bij een specialist. Via Google kunt u vaak al snel een professional bij u in de omgeving vinden. Wij wensen u veel succes in uw zoektocht naar uw ideale wandbekleding!

Kom alles te weten over de parketvloer!

Kies voor een parketvloer!

Wilt u uw woning verrijken met een mooie parketvloer? Lees dan eerst dit blog! Wij geven u namelijk informatie die u nodig heeft voordat u parket bij u thuis laat leggen. Want wist u bijvoorbeeld dat parket regelmatig onderhouden moet worden? Door een parketvloer te schuren en te behandelen laat u uw vloer weer stralen en verlengt u de levensduur van uw vloer. In dit blog informeren wij u over een parketvloer in het algemeen, het onderhoud van uw parket en het schuren van parket. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder! Uiteraard kunt u ook direct langsgaan bij een vloerenspecialist bij u in de buurt. Zij geven u graag meer informatie over parket.

Parket

Parket is gemaakt van natuurlijk materiaal en heeft daardoor van nature een zachte en warme uitstraling. Dit type vloer is daarom ook zeer geliefd in woningen in Nederland. Op het gebied van parketvloeren zijn er heel veel mogelijkheden. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, maten en sorteringen. Parketvloeren worden gelegd door middel van een tong- en groefverbinding. Dit zorgt voor een prachtige strak, naadloos en egaal resultaat. Parket past in vrijwel ieder interieur. Denk aan een landelijk of trendy interieur, maar ook in een interieur met industriële of scandinavische uitstraling staat dit type vloer prachtig.

Onderhoud van uw parketvloer

Wilt u nog jarenlang plezier hebben van uw parketvloer? Dan is het belangrijk dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren aan uw parket. Onderhoud laat uw vloer weer stralen en verlengt de levensduur van de vloer. Denkt u dat uw parketvloer aan een onderhoudsbeurt toe is? Schakel dan een vloerenspecialist in en vraag welke behandelmethode toegepast dient te worden. Specialisten maken vaak onderscheid tussen groot en klein onderhoud. Bij klein onderhoud dient de vloer alleen goed schoongemaakt te worden en opnieuw behandeld te worden. Bij groot onderhoud wordt de vloer volledig kaal geschuurd en behandeld.

Het schuren van een parketvloer

Wanneer uw parketvloer een grote onderhoudsbeurt nodig heeft, betekent dit dat uw vloer volledig kaal geschuurd moet worden. Met het schuren worden ook eventuele krassen en beschadigingen verwijderd. Na het schuren is de vloer weer helemaal mooi glad en kan hij behandeld worden met een olie of wax voor de perfecte finish.

Neem contact met ons op

Wij hopen dat wij u middels dit blog voldoende hebben geïnformeerd over de parketvloer. Heeft u nog vragen over het leggen van een parketvloer of het onderhoud? Neem dan contact op met een vloerenspecialist bij u in de buurt. Zij geven u graag meer informatie en gaan samen met u op zoek naar een soort parket die perfect bij uw interieur past.