Tips om een goede alcoholtester te kopen

Hoe koopt u een goede alcoholtester?

Rijdt u dagelijks als (professioneel) chauffeur op de weg? Werkt u met zware machines? In steeds meer landen is het verplicht om in dergelijke gevallen een alcoholtester bij u te hebben. Het doel hiervan is om het aantal ongevallen op de werkvloer omlaag te krijgen. Dagelijks ademtests afnemen wordt telkens meer de norm. Hiervoor moet u een goed werkende alcoholtester hebben. Er zijn heel veel verschillende modellen op de markt. Hoe kiest u de juiste? Wij geven u een aantal tips om een goede alcoholtester te kopen, zodat u weer veilig aan het werk kan!

Tip 1: Stel vast wat u van de alcoholtester verwacht

Voordat u een alcoholtester gaat kopen moet u allereerst nagaan wat u van de alcoholtester verwacht. Voor een alcoholtester op de werkvloer verwacht u dat u deze vaker dan één keer kan gebruiken. Een wegwerp tester is daarom geen goede keuze. U moet dan iedere keer weer een nieuwe aanschaffen. Kies een alcoholtester die u vaker kan gebruiken. Ga niet de goedkoopste. De goedkoopste modellen zijn gevoelig voor schade en meten onnauwkeurig.

Tip 2: Zoek een alcoholtester met kwaliteit

Wanneer u een alcoholtester gaat kopen, is het belangrijk dat de tester van goede kwaliteit is. Een alcoholtester moet aan de minimum kwaliteitsnormen voldoen en een lange batterijduur hebben. Regelmatig onderhoud is hierbij noodzakelijk. Dit verhoogt de levensduur en levert een nauwkeurige meting. Ga van tevoren na hoeveel geld u in de toekomst kwijt gaat zijn aan onderhoud bij verschillende alcoholtesters.

Tip 3: Vergelijk prijzen

Wij snappen dat u liever geen dure alcoholtester wilt bestellen. Daarom is het belangrijk om vooraf de prijzen te vergelijken, zodat u kan bepalen wat voor u het voordeligste is. Wegwerptests zijn verreweg het goedkoopst. Maar, de kosten lopen hoog op als u iedere keer een nieuwe aan moet schaffen. In verhouding gaat u dit meer geld kosten, dan wanneer u eenmalig een duurdere alcoholtester bestelt. Een goede alcoholtester kopen doet u door zich in de verschillende modellen te verdiepen.

Wilt u meer blogs van ons lezen? Klik dan hier!

Huizenverkoper zwicht toch voor belegger

Redenen waarom huizenkopers zwichten voor beleggers

Een goed gevoel hebben bij de koper is een belangrijke factor voor het verkopen van een huis. Als mensen hun huis willen verkopen, hebben zij een voorkeur voor particuliere kopers. Dit komt doordat huizenverkopers het belangrijk vinden dat hun koper zelf in de woning gaat wonen. Dit is tegenovergesteld aan beleggers. Beleggers kopen een woning om deze vervolgens te verhuren. Toch zwichten huizenverkopers steeds vaker voor beleggers. Waarom? U leest het in dit blog.

Zijn beleggers agressieve aankopers?

Het huizenaanbod is beperkt en de huizenprijzen stijgen snel. Beleggers spelen hierop in door agressieve aankoop methodes toe te passen. Een voorbeeld hiervan is het flyeren. Beleggers doen zich voor als particuliere kopers en stoppen een flyer in de brievenbus van het huis waarin zij geïnteresseerd zijn. Deze toenaderingspoging motiveert huizeneigenaren tot verkoop van hun woning, ook al zitten zij helemaal niet op flyers te wachten. Hierdoor komen beleggers eerder in aanmerking bij het kopen van een huis dan particuliere kopers.

Alles draait om geld

Ondanks de voorkeur voor particuliere kopers, blijkt dat voor huizenbezitters het hoogste bod uiteindelijk belangrijker is dan het gevoel dat zij bij de koper hebben. Vastgoedbeleggers bieden vaak meer geld, waardoor veel huizenbezitters toch overstag gaan. Dit is begrijpelijk, want alles draait immers om geld. Daarbij is er sprake van grote verschillen in de aangeboden prijzen tussen beleggers en particuliere kopers. Zou u een verschil van 50.000 euro afwijzen?

Waarom zijn beleggers geïnteresseerd in de huizenmarkt?

Beleggers investeren in de huizenmarkt, omdat hier veel winst in te behalen is. Door uw huis met winst te verhuren, is uw rendement hoog. Bekijk een platform voor vastgoed crowdfunding om zelf als belegger aan de slag te gaan op de huizenmarkt.

Voor meer blogs van ons kijkt u .

Bankstellen voor uw interieur

Het kiezen van een fijn bankstel

U bent uitgekeken op uw oude bankstel en zoekt naar banken die beter bij deze tijd passen? Of uw bank begint door te zitten en is zo versleten dat u echt aan een nieuwe toe bent? Wat de reden voor u ook is om op zoek te gaan naar een nieuw bankstel, het is verstandig om er goed over na te denken. Een bankstel is immers niet iets wat u zomaar aanschaft. Het is een belangrijk onderdeel van uw interieur, dat het liefst zowel mooi als praktisch als betaalbaar moet zijn. In dit blog leest u meer over de aandachtspunten bij het kopen van een nieuw bankstel.

Punten van aandacht

Wanneer u een nieuwe bank uitkiest, let u op de volgende zaken:

 • Grootte
 • Kleur
 • Materiaal
 • Model
 • Prijs

Meten is weten

Het eerste wat u moet weten wanneer u een bankstel koopt, is hoeveel ruimte u voor de banken heeft. U wilt natuurlijk wel dat uw droombanken in uw woonkamer passen. Stelt u zich eens voor dat een bank te breed is of half voor de deuropening staat! Andersom kan het natuurlijk ook: wanneer u veel ruimte heeft, wilt u dat uw bankstel iets doet voor de ruimte. Een bankstel mag zeker een blikvanger zijn!

Zo veel kleuren

De kleur van uw bankstel is vanzelfsprekend heel belangrijk. Ze moet afgestemd zijn op de andere kleuren in uw woonkamer. Of wanneer u de hele woonkamer aan een make-over onderwerpt, bij de rest van uw nieuwe interieur. Kiest u voor een kleur die past bij de trends van dit moment? Of gaat u voor een all-time classic? Wanneer u het lastig vindt om een kleur te kiezen, ga dan voor een neutrale tint. Gekleurde accessoires zoals kussens en plaids zijn eenvoudiger aan te passen.

Materiaal doet het hem

Naast kleur doet ook materiaal veel voor de look van uw bankstel. Bent u iemand die van stof houdt, dan zijn er veel keuzes: fijn geweven, grof geweven, effen, gemêleerd, ribstof, velours, etc. Maar ook leerliefhebbers hebben de keus: echt leer, kunstleer of lederlook. Elk materiaal heeft voor en nadelen. Zo zijn de leervarianten handiger wanneer u kleine kinderen of allergieën heeft. Ze plakken ‘s zomers echter wel en is prijziger dan stof. Wat zijn voor u de belangrijke voor- en nadelen?

Vele modellen

Bankstellen komen in allerlei modellen. Het liefst ziet de vorm er niet alleen mooi uit, maar is hij ook nog praktisch. Daarom is het handig om na te gaan waar u de banken voor gebruikt. Afhankelijk van het aantal personen dat gebruik maakt van de banken, heeft u misschien voorkeur voor tweezits of driezitsbanken of een combinatie. En wilt u goed rechtop zitten of wilt u liever loungen of liggen? Aan u de keus!

Het prijskaartje

Aan het eind van de dag bepaald onze portemonnee toch ook voor een groot deel wat voor een bankstel het wordt. Misschien heeft u wel gespaard om uw droombanken te kunnen kopen. Het is sowieso altijd goed om op aanbiedingen te letten. Ook banken uit de showroom kunnen vaak voor minder geld weg.

Een bankstel voor uw interieur

Ben u benieuwd welke bankstellen goed in uw interieur zullen staan? Doe online of in showrooms dan vooronderzoek. Waar is de keus uiteindelijk op gevallen? Laat het weten via ons contactformulier.

Vloerkleden, waar moet je op letten?

Wát is dat leuk, op zoek gaan naar een nieuwe vloerkleed! Je hebt waarschijnlijk al wel een beetje nagedacht over kleuren die je mooi vindt (of juist niet!) en welke stijlen goed matchen met jouw persoonlijke smaak. Toch zijn er altijd wel een paar belangrijke dingen waar je op moet letten wil je niet voor verrassingen komen te staan.

Te groot of te klein?

Bij het kiezen van een nieuw vloerkleed doe je er verstandig aan om van te voren écht goed na te denken over welke afmetingen het vloerkleed moet hebben. Niets is namelijk zo vervelend dat je erachter komt dat het vloerkleed nét te klein is of juist weer véél te groot. Daarom kun je voordat je overgaat tot de aanschaf het beste op zoek gaan naar een oplossing om zo’n probleem voor te zijn. En die oplossing, die is eigenlijk supersimpel! Pak wat oude kranten of lakens en leg deze met behulp van een meetlint neer op de plek waar je het vloerkleed graag wilt neerleggen. Je kunt nu heel eenvoudig zien welke maat je nodig hebt, probeer maar eens uit!

Toch een andere kleur?

Heb je een nieuw vloerkleed aangeschaft, blijkt die kleur toch nét even anders uit te vallen dan je had verwacht. Erg vervelend natuurlijk maar het is ook best lastig om die ene specifieke kleur te kiezen uit een ruim assortiment vloerkleden met alle kleuren van de regenboog. Een goede tip is om bij twijfel gewoon even contact op te nemen met de leverancier. Die kan je vaak precies vertellen hoe een kleur valt. En een bijkomend voordeel is dat je dan tevens advies kan vragen over de toepassing van kleuren bij jouw persoonlijke interieurstijl. Want misschien is het toch niet zo verstandig om een felle rode kleur vloerkleed te kiezen wanneer je een landelijke stijl hebt toegepast in je woonkamer. Dus bij twijfel gewoon even contact opnemen!

Stoere steigerhout bedden

Steigerhout bedden voor uw kinderkamer

Heeft uw kinderkamer een opknapbeurt nodig? Of bent u een kinderkamer aan het inrichten, omdat er een baby op komst is? U wilt natuurlijk het beste van het beste voor uw kinderen, zodat zij optimaal kunnen genieten van hun kamer. Een goede nachtrust zorgt namelijk voor een gelukkig kind. En een gelukkig kind zorgt ervoor dat u gelukkig bent. Om een mooie kinderkamer te realiseren, is het belangrijk dat u na gaat denken over het soort bed dat u wilt. Het bed is het belangrijkste meubel voor in de slaapkamer. In deze blog vertellen wij u meer over de voordelen van steigerhout bedden voor uw kind.

De voordelen van steigerhout bedden

Maar wat zijn nou de grootste voordelen van een steigerhout bed? Wij hebben het op een rijtje voor u gezet:

  • 1. Steigerhout bedden zijn makkelijk in onderhoud. Een bed van steigerhout kan jarenlang mee en laat nauwelijks gebruikerssporen zien. U heeft er na aanschaf weinig omkijken meer naar.
  • 2. Steigerhout bedden zijn milieuvriendelijk. Bij het gebruik van steigerhout hoeven er niet specifiek bomen gekapt te worden. Er wordt gebruik gemaakt van bestaand hout, dat vanuit andere werkzaamheden overblijft.
  • 3. Steigerhout bedden zijn praktisch in gebruik. Het hout heeft vaak al veel te verduren gehad wat de kwaliteit van het hout ten goede komt. Het hout is goed bestand tegen een stootje en is makkelijk te verwerken.
  • 4. Steigerhout bedden zijn tijdloos. Steigerhout blijft een populair materiaal door de tijdloze uitstraling ervan. Hierdoor past het binnen iedere kinderkamer en kunt u een unieke look creëren.
  • 5. Steigerhout bedden zijn ideaal om op te slapen, doordat het hout is uitgewerkt. Aangezien het hout van een bouwplaats komt, is het hout al uitgewerkt. Hierdoor zal het minder snel uitzetten of krimpen, waardoor uw kind comfortabel kunt slapen.

Welk steigerhouten bed past het beste bij u?

Een steigerhouten bed heeft dus vele voordelen in uw kinderkamer. Het enige waar u nu nog over na hoeft te denken is welk steigerhouten bed het beste bij uw wensen past. Om hier zo goed mogelijk aan te kunnen voldoen, kunt u kiezen voor een steigerhout bed op maat. Voor perfecte stoere steigerhout bedden bepaalt u zelf het formaat, de kleur en de afwerking.

Wilt u meer van onze blogs lezen? Klik dan hier!

3 tips voor het vervangen van een plat dak

Tip één: kiezen dakbedekking

U wilt uw platte dak vervangen. Maar wat komt hier allemaal bij kijken en waar moet u aan denken? Wij zetten dit voor u op een rijtje. Allereerst moet u nadenken over het kiezen van uw dakbedekking. Dit kan een lastige keuze zijn. Uw dakbedekking moet namelijk tegen meerdere weersinvloeden bestand zijn, zoals:

 • Tocht
 • Sneeuw
 • Water

Daarbij zijn er ook nog verschillende soorten dakbedekking waaruit u kunt kiezen bij het vervangen van een plat dak. Wij hebben er drie voor u op een rijtje gezet:

 • EPDM-dakbedekking. Dit materiaal is van rubber en gaat gemiddeld 40 jaar mee.
 • Bitumen dakbedekking. Bitumen is gebaseerd op aardolie en wordt met een brander aangebracht op uw dak. Een Bitumen dak gaat gemiddeld 25 jaar mee.
 • Pvc-dakbedekking. Een pvc-dakbedekking is uiterst weerbestendig en is in verschillende kleuren te leveren. Een pvc-dakbedekking gaat gemiddeld 25 jaar mee.

Tip twee: isolatie

Bij de meeste platte daken is het plaatsen van isolatie noodzakelijk. Isolatie levert namelijk een flinke besparing op je energieverbruik. Het is dus het meest efficiënt om te isoleren voordat je nieuwe dakbedekking plaatst. Bij voldoende isolatie is het zelfs mogelijk om een subsidie van de overheid te krijgen.

Tip drie: ga op zoektocht naar de beste deal

Verdiep u in de mogelijkheden wat betreft het vervangen van een plat dak. Een ervaren dakdekker kan u het beste van dienst zijn. Zij zijn gespecialiseerd in reparaties of renovaties. Hierbij is het belangrijk dat uw dak voordelig vervangen kan worden. Vraag daarom een offerte aan om een inschatting te krijgen.

Bent u nieuwsgierig naar andere blogs van ons? Dan kunt u hier een kijkje nemen.

Tuinstoel op maat

Op zoek naar de perfecte tuinstoel

Het is weer zomer. Het is lekker lang licht, de zon schijnt en het is (bijna)vakantie. Wat is er lekkerder dan heerlijk achterin je tuin te kunnen relaxen in de perfecte tuinstoel. Of je wilt zonnen, een boek lezen, barbecueën of luisteren naar je favoriete muziek. Het is allemaal beter wanneer je het kan doen vanuit een tuinstoel die precies aansluit op jouw wensen. Vooral nu we leven in de corona-pandemie en thuis blijven nog nooit zo belangrijk is geweest, is een fijne tuinstoel van belang om toch nog van deze zomer en het mooie weer te kunnen genieten. Dus we gaan op zoek naar de perfecte tuinstoel op maat!

Soorten tuinstoelen

Er zijn heel veel verschillende soorten tuinstoelen waaruit je kan kiezen. Welk model stoel zoek je?? Wil je een stoel om lekker achterover in te liggen en heerlijk in weg te dromen? Of zit je liever rechtop aan een tafel? Wij geven je vier typen stoelen waarover je na kunt denken terwijl je zoekt naar je perfecte tuinstoel.

 1. Een ligstoel, heerlijk om optimaal te kunnen genieten van de zon
 2. Een hangstoel, een boek lezen is nog leuker in een comfortabele stoel
 3. Een klapstoel, haal het strandgevoel naar jouw achtertuin
 4. Een ligbed, want luxe gaat boven alles

Zelf je tuinstoel ontwerpen

Laten we realistisch zijn, de perfecte tuinstoel bestaat eigenlijk niet. Er is altijd wel iets aan te merken en geen enkele stoel zal volledig aan jouw eigen wensen voldoen. Hoewel…misschien bestaat de perfecte tuinstoel wel. De oplossing hiervoor is om een tuinstoel op maat te laten maken. Je bepaalt zelf hoe je ideale stoel eruit komt te zien. Kies welk materiaal je mooi vindt, in welke kleur je de stoel wilt hebben en bepaal zelf de vorm. Unieker dan dit wordt het echt niet! Laat snel vanuit jouw eigen idee een tuinstoel op maat maken.

Ben je naast een tuinstoel ook op zoek naar andere leuke interieur ideeën? Kijk dan nog even hier voor meer tips!

Opleiding tot stapelaar

Wat is de opleiding stapelaar?

Stapelen maar! Boeken stapelen kunnen we allemaal wel. Dit hoef je niet te leren op een opleiding. Het kan wel zijn dat je een professionele stapelaar wilt worden, waarin je groot materiaal leert stapelen met een stapelaar. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het inladen van een vrachtwagen of van een magazijn. Kies voor de opleiding stapelaar als je veilig en goed wilt leren werken met een professionele stapelaar.

Voor wie is de opleiding stapelaar?

De opleiding stapelaar is bedoeld voor werknemers die werken in een magazijn of voor mensen die veel bezig zijn met het stapelen van materiaal in vrachtwagens. Het kan ook nog zijn dat je anderszins moet werken met een stapelaar. Altijd als je professioneel werkt met een stapelaar, is het zeer aan te raden om eerst een opleiding tot stapelaar te volgen. Tijdens de opleiding als stapelaar leer je de machine kennen en doe je praktijkervaring op met de stapelaar.

Veiligheid boven alles

Het werken met een stapelaar wordt nog wel wel eens onderschat. Maar je bent toch aan het werk met zware lading en een zware machine, wat gevaren met zich mee kan brengen. Het is als professioneel stapelaar belangrijk dat je alles leert over het veilig verplaatsen, vervoeren en plaatsen van het materiaal. Ook is het ontzettend belangrijk dat je leert hoe je op een veilige manier de stapelmachine bestuurt. Heb jij personeel in dienst die zonder opleiding deze machine bestuurt? Zorg dan dat je deze opleiding aanbiedt, zodat je veiligheid op de werkvloer kunt garanderen.

Aanmelden opleiding stapelaar

Werk je al met een stapelaar en weet je zeker dat je je aan wilt melden voor de opleiding stapelaar, kijk dan op onze website om je aan te melden. Wilt u nog meer weten over de opleiding stapelaar? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Zonnepanelen: is uw huis er klaar voor?

Wanneer is uw huis klaar voor zonnepanelen?

Het plaatsen van zonnepanelen op het dak wint de laatste decennia aan populariteit, niet alleen vanwege de vele voordelen op de lange termijn, maar ook met het oog op verduurzaming en de strijd tegen klimaatverandering. Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen? Er zijn hierbij een aantal factoren om rekening mee te houden. Lees in dit artikel alles over wat er komt kijken bij de aanschaf van zonnepanelen voor op uw woning.

Het potentieel van uw dak

Het eerste en belangrijkste om na te gaan of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, is de richting waarin uw dak staat en de hellingsgraad. De meest ideale positie is een schuin dak op het zuiden, maar ook een plat dak, of een schuin dak op het westen of oosten vangt voldoende zonlicht om een rendabele opbrengst te behalen. Een dak dat naar het oosten en westen wijst, kan verdeeld over de dag zonne-energie opwekken, en op een plat dak kun je de zonnepanelen op het zuiden richten voor het meeste rendement. Ook de ruimte die u op uw dak kunt maken voor zonnepanelen telt mee. Schoorstenen en dakkapellen limiteren de ruimte, omdat daar geen panelen bovenop kunnen worden gelegd. Ook moet u er rekening mee houden dat de zonnepanelen ongeveer 20 centimeter van de nok en de dakrand af moeten komen te liggen. Met deze kennis in gedachten kunt u alvast een grove schatting maken van het aantal panelen dat u op uw dak kwijt kunt.

Houd rekening met schaduw

Een volgende factor om rekening mee te houden is de hoeveelheid schaduw die over uw dak valt gedurende de dag. Wellicht heeft u een grote boom naast het huis, of is er hoogbouw aanwezig in uw wijk. In dat geval is het raadzaam om na te gaan op welke delen van uw dak het meeste zonlicht valt en hoelang. Het is geen ramp wanneer er af en toe schaduw op uw zonnepanelen valt, maar houd er rekening mee dat teveel schaduw op één paneel de gehele opbrengst omlaag kan brengen. Dit kunt u gelukkig voorkomen door micro-omvormers aan uw panelen te koppelen, waardoor de opbrengst intact blijft.

Uw dak mooi houden

Twijfelt u nog aan de aanschaf van zonnepanelen vanwege de aanblik van uw dak? Veel mensen vinden dat zonnepanelen het huis minder mooi maken. Ook hier is een oplossing voor: dummy panelen. Dit zijn panelen die eruitzien als zonnepanelen, maar slechts worden gebruikt om van uw dak een mooier geheel te maken. Zo profiteert u toch van zonne-energie, terwijl het oog tevreden blijft.

Heeft u al zonnepanelen op het dak liggen, en wilt u tips of ervaringen met ons delen? Dat kan via ons contactformulier.

Inspiratie voor het gebruik van mozaïektegels

Mozaïektegels in uw interieur

In de kunst wordt veel gebruik gemaakt van mozaïek. Een goed voorbeeld hiervan is het beroemde Park Güell in Barcelona. Hier kunt u prachtige mozaïek kunstwerken vinden van Antoni Gaudi. Maar wist u dat mozaïek ook steeds vaker in woninginrichting voorkomt? De Grieken waren de eerste die mozaïek in verschillende kleuren gebruikten om hun muren mee te versieren. Tegenwoordig wordt mozaïek op vloeren en wanden steeds vaker gebruikt om een luxe uitstraling aan uw woninginrichting te geven. Maak van uw inrichting een waar kunstwerk door mozaïek te gebruiken. In dit blog leest u de verschillende mogelijkheden met mozaïektegels.

Mozaïek in de woonkamer

Als u in uw woonkamer een wand met mozaïek bekleedt, dan maakt u van uw woonkamer een echte eyecatcher! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het om mozaïek gaat. Dankzij een diversiteit aan kleuren, vormen, maten, materialen en patronen vindt u altijd wel een mozaïektegel die past in uw stijl woonkamer. Of u nu een meer landelijke tegel wilt met een houtlook mozaïek, of juist een stoere look met donkergekleurde mozaieksteentjes. Met de juiste mozaïektegel maakt u van uw woonkamer een bijzondere plek!

Maak de look van uw slaapkamer af met mozaïek!

Mozaïek in de slaapkamer kan in dit rijtje niet ontbreken. Betegel bijvoorbeeld de wand achter uw bed met mozaïek. Wilt u graag rust creëren in uw slaapkamer? Dan is de natuursteenlook mozaïek wat voor u! Voor een stoere slaapkamer is een donker gekleurde mozaïektegel de perfecte keuze. Geef uw slaapkamer een luxe uitstraling met de juiste mozaïek!

Mozaïek is perfect voor de badkamer

Een badkamer leent zich ook perfect voor een mozaïeken wand of vloer. Met mozaïek kunt u in uw badkamer namelijk alle kanten op. In traditionele badkamers worden vaak mozaïektegels met beige- en bruintinten gebruikt. Wilt u toch liever een natuurlijke look? Dan kunt u overwegen om gebruik te maken van een kiezelmozaïek of natuursteen-mozaïektegel.

Zoek uw mozaïektegel uit

Wilt u ook graag een unieke look creëren in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Dan kiest u voor mozaïektegels. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van de juiste mozaïektegel voor uw interieur!

Heeft u zelf nog leuke mozaiek ideeën die u graag met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op! Wij horen graag van u!