Is een waterontharder goed voor uw huid?

Voordelen van een waterontharder

Met een waterontharder in huis heeft u water zonder kalk, ook wel zacht water genoemd. Een waterontharder haalt namelijk mineralen als magnesium en calcium uit het water. In Nederland komt zacht water niet van nature uit de kraan. Het water wordt namelijk voornamelijk uit de bodem gewonnen, waar relatief veel kalk in zit. U heeft dus voor zacht water echt een waterontharder nodig. Maar waarom willen we zacht water? Wat zijn de voordelen hiervan? Er wordt gezegd dat zacht water goed is voor de huid. Is dit ook echt zo? In dit blog geven we antwoord op deze vragen. Lees daarom snel verder.

Voordelen van een waterontharder

Door een waterontharder heeft u dus geen kalk meer in uw water zitten. Het water is zacht. En geloof ons, dat is wat u wilt. Want zacht water heeft veel voordelen ten opzichte van hard water, zoals:

  • Zachtere was
  • Schonere kleding
  • Geen kalkaanslag
  • Het water uit de kraan smaakt zachter

Is een waterontharder dan ook goed voor uw huid?

Een waterontharder heeft dus veel voordelen, maar is het ook goed voor uw huis? Het antwoord hierop is: ja! Een waterontharder kan uw huid en uw haar hun glans teruggeven en ze in betere conditie brengen. Dat komt doordat hard water ervoor zorgt dat uw huid rood een droog wordt. Als u met hard water gaat douchen of met hard water in bad gaat, kunnen zelfs bestaande huidcondities zoals eczeem verergeren. Het is dus zeker een aanrader om een waterontharder te kopen. Alleen al omdat het goed is voor uw huid. Een waterontharder kunt u kopen via https://www.uniquewaterontharders.nl/. Neem snel een kijkje!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Klik hier voor een overzicht van onze blogs.

Comments are closed.