Trenchcoat voor de zomer

trenchcoat-kleur-peachDe zomer van 2013 is erg warm, met hier en daar een regenbui. Dit is echter wel kenmerkend voor het weer in Nederland. Warme perioden worden voortdurend afgewisseld met (tropische) regenbuien. Een hele zomer zonder regen zou een zeer grote uitzondering zijn. Daarom is het, zeker in Nederland, belangrijk om hierop voorbereid te zijn.
Met dit warme weer is het natuurlijk verleidelijk om in korte broek, slippers en bijvoorbeeld korte broekjes de straat op te gaan. Houdt hierbij echter wel altijd het weerbericht in de gaten. Het kan vrij plotseling veranderen, of toch zeker binnen een paar dagen.

Een goede optie is dan een trenchcoat, een stijlvolle en chique kledingstuk. De trenchcoat is te gebruiken in alle seizoenen. Zowel in de herfst, winter, lente en de zomer. In de herfst en winter tegen de harde, gure regen en kou en in de lente en zomer tegen die (tropische) regenbui die plotseling kan opdagen.
De trenchcoat is er tegenwoordig in vele verschillende soorten kleuren en met veel verschillende details/accessoires. Zo kan gekozen worden voor een dubbele knopenrij of een klassieke look met enkele knopenrij en grote kraag.

Tagged: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *