Autolease particulier, voorzien van alle gemakken

Auto leasen particulier

Ook u kan nu eindelijk een auto leasen. Particulier of zelfstandig ondernemer, het leasen van een auto wordt voor allerlei soorten klanten mogelijk gemaakt door de service van leasen.nl. Wij hebben meerdere auto’s in ons assortiment van verschillende prijsklassen. Dankzij ons kan nu iedereen een nieuwe auto aanschaffen en veilig de weg op met een auto van leasen.nl. Wanneer klanten bij ons een auto leasen, betalen zij een vast bedrag per maand waarin alle service inbegrepen zit, met uitzondering van de brandstof. Dankzij deze mogelijkheden kan iedereen een auto leasen particulier en hoeft u niet lang te sparen voor een nieuwe auto.

Autolease particulier, voorzien van alle gemakken

Wanneer u kiest voor een auto leasen particulier, dan bent u met een bedrag per maand voorzien van de uitgebreide service van leasen.nl. Wel kiest u er zelf voor van welke gemakken u gebruik maakt. Zo kan u kiezen voor diverse luxe accessoires die het gebruik van de auto nog prettiger maken. Voorbeelden hiervan zijn navigatie en winterbanden. Zelfstandige ondernemers kunnen zelfs vragen de auto te voorzien van reclamestickers, zodat zij via hun auto hun eigen bedrijf kunnen promoten. Alles is mogelijk via leasen.nl en u kan dit aanvragen via een bestelformulier op onze website. Als eerste kiest u uiteraard een auto uit die past bij uw budget en eisen. Verder kiest u voor het type verzekering, de accessoires en vult u wat extra gegevens in. Op basis daarvan wordt een maandbedrag bepaald die u maandelijks moet betalen.

Bestel uw nieuwe auto

Alles is geregeld als u kiest voor een auto leasen particulier via leasen.nl. U heeft de keuze uit de uitrustingspakketten standaard, comfort of luxe. Kies de uitrusting naar uw keuze en stuur na het invullen van de gegevens het getekende contract naar ons op. Binnen korte tijd kan u uw nieuwe auto ophalen bij de dealer van de auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *