De mooiste huurwoning Breda te bieden had

Heerlijk wonen in onze huurwoning Breda

Na mijn scheiding was ik genoodzaakt op zoek te gaan naar een huurwoning. Breda had mijn voorkeur als woonplaats. Hier had ik als kind enige jaren gewoond, en ik heb goede herinneringen overgehouden aan die tijd. Met vriendinnen bezocht ik de stad nog een paar keer, om me ervan te vergewissen dat het nog steeds zo’n leuke omgeving was voor een huurwoning. Breda bleek nog steeds heel leuk. Door vrienden werd ik geattendeerd op www.huurda.nl, een website met een uitgebreid aanbod aan huurwoningen. Hier zou ik zo kunnen slagen voor een huurwoning. Breda en omstreken was mijn zoekopdracht, maar het centrum had toch wel mijn voorkeur. Gelukkig was het aanbod op Huurda ruim genoeg. En zo had ik al bij de eerste zoekopdracht de perfecte huurwoning Breda gevonden.

De mooiste huurwoning Breda te bieden had
De huurwoning waar ik nu in woon is voor mij perfect. Omdat ik me toch richt op de toekomst, heb ik gezocht naar een woning met meerdere slaapkamers. Zo hadden ik en mijn katten genoeg ruimte. En zo is er plaats voor een eventuele nieuwe partner. Met drie slaapkamers is het uitstekend vertoeven in mijn moderne huurwoning. Breda is een heerlijke stad. De mensen zijn zo vriendelijk, en ik voel me weer thuis als vanouds. Ik woon nu in het centrum, en dat voor een zeer schappelijke huurprijs. Ik ben zelfs minder kwijt aan woonlasten dan toen ik getrouwd was, en beschik bovendien nu over veel meer woonruimte.

Erg gelukkig in mijn nieuwe stek
Ik ben me, na mijn succesvolle kortstondige zoektocht op de woningmarkt, ook weer voorzichtig aan het bewegen op de relatiemarkt. Via internet heb ik er al enkele dates opzitten, die allemaal goed bevielen. Ik ben dus helemaal in mijn nopjes in mijn nieuwe huis en omgeving, dankzij Huurda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *