Dubbel glas prijzen

Wilt u een beeld krijgen van de gemiddelde dubbel glas prijzen, dan is het goed om eerst te bepalen welke soort glas u in uw ramen zou willen hebben. Zo veel glassoorten, zo veel dubbel glas prijzen.

Gemiddelde prijzen

Zo veel soorten glas, zo veel verschillende prijzen en tarieven. Om u een gemiddelde te geven, is het handig om dubbel glas prijzen te hanteren inclusief plaatsingskosten. Zo weet u precies hoeveel u onder de streep kwijt bent.
• Standaard dubbel glas kost € 65 per m2
• HR glas heeft u vanaf € 70 per m2 in uw ramen
• HR+ glas kost € 75 per m2
• HR++ glas prijzen liggen rond de € 80 per m2

Houd er rekening mee dat deze prijzen gemiddeld zijn. Een glashandel hanteert zijn eigen tarieven voor het plaatsen van glas.

Glaszetter

Een professionele glaszetter kan het beste uw ruiten vervangen. Dit is namelijk een erg specialistische klus, waarbij het heel nauw komt hoe het glaswerk wordt geplaatst. Bent u van plan een glaszetter in te schakelen, zorg dan dat u zich goed hebt georiënteerd. Elk bedrijf hanteert namelijk zijn eigen dubbel glas prijzen. Door meerdere offertes aan te vragen bij verschillende glashandels, krijgt u een beeld van de te verwachten kosten, en kiest u eenvoudig voor de beste deal.

Dubbel glas prijzen en besparingen

Steeds meer huishoudens in Nederland kiezen voor dubbel glas, bijvoorbeeld het populaire HR++ glas. Met goed isolerende ramen bereikt u namelijk jaarlijks aanzienlijke besparingen op uw stookkosten. Dit komt doordat de temperatuur in huis met isolatieglas goed op peil kan worden gehouden. Uw verwarming hoeft dus minder hard te werken. Zo gaat uw energierekening omlaag. Het is daarom raadzaam om deze besparingen af te wegen tegen de te verwachten dubbel glas prijzen.

Tagged: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *