Een unieke uitstraling in uw woning? Kies voor antieke radiatoren

Antieke radiatoren

Alles wat antiek of vintage is, raakt weer in de mode en ziet u meer en meer terugkomen in het moderne interieur. Zo geldt dit ook voor antieke radiatoren. Een antiek product geeft niet enkel een mooi aanzicht aan uw woning. Door te kiezen voor antieke radiatoren, kiest u tevens voor een duurzaam product. Dit komt ook het milieu ten goede, omdat u niet kiest voor een nieuw geproduceerd exemplaar. Er zijn vele webshops waar u unieke antieke radiatoren kunt vinden. In dit blog leest u meer over de soorten antieke radiatoren en hoe u deze kunt combineren met uw interieur.

Antieke radiatoren in vele soorten en maten

Antieke radiatoren zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een beschilderde radiator? Of u nu een radiator in een blauwe, roze of bordeauxrode kleur wenst, u heeft in vele webshops een ruime keuze. Laat uw antieke radiator naar wens beschilderen of kies voor een standaard model. Een zwarte kloosterradiator is ook een mooie optie wanneer een witte kloosterradiator minder bij uw interieur past. Indien u op zoek bent naar een antieke radiator, heeft u de keuze uit art deco radiatoren, spijlradiatoren, kloosterradiatoren en gietijzeren bloemradiatoren. Vaak kan uw antieke radiator voor u gerestaureerd, getest en doorgespoten worden. Ook kan deze bespoten worden in uw favoriete kleur. Wat zijn uw wensen voor uw antieke radiator? Bespreek uw wensen met uw leverancier en ontdek de vele mogelijkheden.

Een duurzame keuze

Met een antieke radiator heeft u een luxueus en uniek product in uw woning. Ook draagt u bij de aanschaf hiervan een steentje bij aan een beter milieu. Worden oude radiatoren daarentegen omgesmolten, dan komen er vele broeikasgassen vrij. Stel dat er 100 kg ijzer gesmolten wordt, betekent dit dat er voor 44 kg aan broeikasgassen de lucht in zal gaan. Voor het omsmelten van oude radiatoren worden tevens veel recyclebare materialen gebruikt. Met deze inzichten is het toch veel beter om antieke radiatoren te restaureren en een nieuw leven te geven? Kies daarom in plaats van voor een nieuw geproduceerde radiator voor een antieke radiator. Uw woning krijgt hiermee gegarandeerd een hippe, frisse uitstraling en u helpt het milieu ook nog eens een handje. Hoe geweldig is dat!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *