Flexibel werken

Flexibiliteit, een woord wat tegenwoordig steeds meer gezegd wordt. Ook flexibel werken is helemaal een trend geworden. Het nieuwe werken, werken vanuit het buitenland, werken buiten werktijden en ga zo maar door. Vele beroepen krijgen meer uitdagingen hierdoor en ook is het voor de mensen zelf leuker geworden. Werken nadat de kinderen naar school zijn gebracht of tussen de wasjes door nog een opdracht uitwerken. Werk en privé combineren is daardoor steeds gemakkelijker geworden.

Flexibele brandwacht

Ook voor de brandwacht is het mogelijk om flexibel te gaan werken. De gemakkelijkste mogelijkheid hierin is om aan de slag te gaan als ZZP’er. Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de carrière kan beginnen. Hoe gaat dit dan in zijn werk? Een flexibele brandwacht is wanneer hij ZZP’er is geworden, zelf verantwoordelijk voor het binnenhalen van een klus. Veel bedrijven hebben wel eens een brandwacht nodig maar niet standaard. Het bedrijf kan dan een ZZP brandwacht inhuren voor een paar dagen of weken. Ook kan een brandwacht gevraagd worden als beveiliging van een pand bijvoorbeeld. Een flexibele brandwacht kan op veel verschillende projecten gevraagd worden. Het werk als flexibele brandwacht kan daarom ook erg uitdagend en leuk zijn.

Hoe begint een zelfstandig ondernemer?

De eerste stap die genomen moet worden om aan de slag te gaan als ZZP’er is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wanneer dit voltooid is, is de brandwacht officieel zelfstandig ondernemer. De tweede stap is het bekend maken van de onderneming. Dit kan bijvoorbeeld via een leuke website of via Sociale media. Een goed netwerk is belangrijk om leuke klussen binnen te halen. Ook zijn de juiste papieren van groot belang! Veel opdrachtgevers verwachten dat de juiste papieren binnen zijn, wanneer dit niet het geval is kan het maar zo zijn dat iemand anders geboekt gaat worden. Wanneer dit allemaal in orde is kunt u op zoek naar leuke klussen als flexibele brandwacht.

Ga flexibel aan de slag!

Dit is het moment om als flexibele brandwacht aan de slag te gaan. U helpt ondernemingen met het verhelpen van brandgevaar of andere veiligheidswerkzaamheden en die bedrijven helpen u! Van evenementen tot aan televisieopnames en werken op de bouwplek tot aan een theater. Als flexibele brandwacht komt u overal. Het leuke van het flexibele werken is dat u totaal verschillende opdrachten binnen kunt krijgen en u zelf de overige werktijden en tarieven kunt vaststellen. De touwtjes zijn dus in uw handen in plaats in die van de werkgever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *