Fronsrimpels verwijderen? Kies een cosmetisch arts in Almere!

Een cosmetisch arts in Almere verminderd en verwijderd uw fronsrimpels

Ergert u zich ook aan die fronsrimpels op uw voorhoofd en bent u van plan een cosmetisch arts in Almere of omgeving in te schakelen? Fronsrimpels omvatten de lijnen tussen uw wenkbrauwen die gedurende het ouder worden ontstaan. Deze rimpels zorgen voor een gestresste en een vaak ietwat boze uitstraling, wat door velen als storend ervaren wordt. In dit blog vertellen wij u hoe u fronsrimpels kunt tegengaan en wat een behandeling met botox voor u kan betekenen. Lees snel verder en volg onze handige tips direct op!

Wat kan u doen om fronsrimpels tegen te gaan?

Wellicht denkt u als optie bij het verminderen van uw fronsrimpels als eerste aan niet meer fronsen. Dat is echter niet eenvoudig wanneer u bedenkt dat fronsen veelal vanzelf gaat. Wat kunt u precies doen om fronsrimpels tegen te gaan? U leest het hieronder.

Weet wanneer u fronst

Om fronsrimpels tegen te gaan is het van belang uzelf bewust te zijn van wanneer u fronst. Is dit wanneer u boos bent? Of juist wanneer u verbaasd bent? Uiteraard is het niet heel realistisch dit nauwgezet in de gaten te houden en tegen uzelf te zeggen dat u niet mag fronsen. Echter kan het helpend zijn om meer bij uw fronsbewegingen stil te staan.

Draag een zonnebril

Wist u dat de zon en fel licht van invloed is op het ontstaan van fronsrimpels? Wanneer u de felle zon in gaat, kunt u er daarom ook het beste voor kiezen om een zonnebril te dragen. Ook de zonnebank draagt bij aan het ontstaan van fronsrimpels. Ga hier dan ook niet te vaak onder of vermijd deze indien mogelijk.

Vermijd stress zoveel mogelijk

Stress is een grote factor in het ontstaan van fronsrimpels. Zorg er daarom ook voor dat u stress zoveel mogelijk vermijdt. Heeft u psychische problemen en ervaart u deze problemen als lastig om zelf op te lossen? Overweeg dan om in therapie te gaan. Dit kan veel verlichting geven. Zorg er tevens voor dat u genoeg ontspannende activiteiten onderneemt. Lees een boek, neem een lang en warm bad of laat uw gezicht voorzien van een gezichtsmassage.

Wat kan een cosmetisch arts in Almere voor u betekenen?

U kunt uiteraard ook de overweging maken een cosmetisch arts in Almere in te zetten ter behandeling van uw fronsrimpels. Zoek allereerst uit of uw arts BIG-geregistreerd is. Zo weet u zeker dat de arts de nodige kennis en vaardigheden in huis heeft om uw behandeling tot een gewenst resultaat te brengen. Gedurende uw behandeling zullen de fronsrimpels geïnjecteerd worden met botuline toxine. De spieren in uw fronsrimpels trekken samen, waarop u een stuk minder ongewenste bewegingen zult maken. Uiteindelijk zullen uw rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen. De hoeveelheid botox wordt door de arts met zorg samengesteld en via kleine prikjes in uw fronsrimpels geïnjecteerd. Vaak ziet u de resultaten al na twee weken, waarop het effect drie maanden blijft aanhouden. Wenst u voorgoed van uw fronsrimpels verlost te zijn? Ga dan snel op zoek naar een professionele cosmetisch arts in Almere!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *