Games op je Nintendo DS

Leuk spelletjes spelen op je Nintendo DS met de R4i flash kaart, natuurlijk moet je wel eerst spelletjes downloaden. Gelukkig kan dit allemaal snel en gemakkelijk online gebeuren, je hebt hier tegenwoordig verschillende websites voor. Online kan je alle soorten spellen vinden, er is dus voor iedereen wel iets. Het verschilt wel per website hoe je deze spellen moet downloaden voor een R4i flash kaart. Bij sommige van deze websites komt het voor dat je er lid moet worden of een account moet aanmaken, maar dit is niet bij alle websites het geval.

Het belangrijkste is dat je weet welke spel je wilt downloaden, dit maakt het zoeken en downloaden veel makkelijker. Hierna kies je een website die voor jou het beste lijkt en je kan beginnen met downloaden. De spelletjes die je download komen allemaal uiteindelijk op je R4i flash kaart te staan. Een paar voorbeelden van spelletjes die je kan downloaden zijn GTA, Pokémon, Ice Age en Mario. Dit zijn natuurlijk maar voorbeelden, er valt nog veel meer te downloaden.

Als je de spelletjes die je wou eenmaal hebt gedownload moet je ze alleen nog op de micro SD kaart4gb-micro-sd-geheugen-sandisk-r4i zetten dit kan je met behulp van .nds extensie doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *