Het juiste bed voor uw kind

Op zoek naar de juiste kinderbedden?

Heeft u meerdere kinderen, behoefte aan een kantoor aan huis, maar geen kamers meer over? Wat dan te doen? Wij vonden de oplossing in stapelbedden! Toen we dit melden aan andere ouders, werden er nogal wat wenkbrauwen opgetrokken. Een stapelbed, was dat iets niets voor in een arm huishouden? Omdat er te weinig ruimte is elk kind een aparte slaapkamer te geven? Zorgt een stapelbed er niet juist voor dat beide kinderen niet slapen, maar voortdurend met elkaar blijven kletsen, spelen of vechten? En bestaat er geen gevaar dat kinderen uit een stapelbed kunnen vallen? Om al deze fabels weg te nemen, hebben wij dit blog geschreven. Lees hier de waarheid achter stapelbedden!

Ontdek de voordelen van stapelbedden

Stapelbedden bieden enorm veel voordelen. Zo zijn ze kortweg gezegd ruimtebesparend, ze zorgen ervoor dat uw kinderen socialer, leniger én creatiever worden én ze vormen een ware eye catcher in elke kinderkamer. Maar laten we bij het begin beginnen. Wij beantwoorden graag de fabels die we hierboven voorbij lieten komen. Staan stapelbedden voor een armoedig huishouden? Integendeel. Stapelbedden zijn tegenwoordig juist enorm hip en trendy! Denk aan een boomhut-stapelbed, een stapelbed als een brandweerwagen of stapelbedden in de vorm van de welbekende Engelse, rode dubbeldekkers. Een kinderkamer met zo’n bed erin is niet pauperig, maar juist heel erg leuk!

Laat uw kinderen spelenderwijs samenwerken

Een kamer delen met een broertje of zusje betekent rekening houden met elkaar. Wil de één gaan slapen, terwijl de ander nog aan het spelen is? Dan wordt het spelletje netjes wat eerder opgeborgen. Ook zorgt het ervoor dat de kinderen dichter bij elkaar komen. Er worden geheimen gedeeld, dagen worden met elkaar doorgenomen en er worden leuke plannen gesmeed. Al deze voordelen verdwijnen als elk kind een afzonderlijke kamer heeft. Tot slot de laatste fabel: dat stapelbedden gevaarlijk zouden zijn. Ook dit is niet waar. Zorg er gewoon voor dat er minimaal 40 cm overblijft boven de hoogste slaapplaats. En laat (niet zo behendige) kinderen onder de 8 in het onderste bed slapen. Dan kan er niks misgaan!

Zoek een aanbieder in stapelbedden

Kortom, stapelbedden hebben volop voordelen te bieden. En dat snappen kinderen zelf ook heel goed! Wacht niet langer en verras uw kroost met een prachtig en veilig stapelbed. Veel succes met zoeken naar mooie stapelbedden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *