Hoe u uw postzaken prima kunt uitbesteden

Te druk voor de post?

De postverwerking. Er zijn weinig ondernemers die daar graag een momentje apart voor nemen. Zij richten zich liever op hun corebusiness. Op belangrijk relatiebeheer. Of op de broodnodige acquisitie. Maar hoe u het ook went of keert: postverwerking is een belangrijk onderdeel van ondernemerschap. Het dient tijdig en zorgvuldig te gebeuren. Wij zochten voor u uit of en hoe u uw postzaken kunt uitbesteden. En wij vonden de oplossing in een virtueel kantoor.

Is post niet passé?

Vaak wordt gedacht dat in de huidige tijd alles digitaal gebeurt. Geen brieven meer, maar e-mails. Geen handgeschreven kaartje meer, maar een appje. Is het echt zo virtueel gesteld met de wereld van nu? Nee hoor. Wij willen graag het tegendeel bewijzen aan de hand van afgelopen Valentijnsdag. Er zijn nog steeds tal van kaarten verstuurd. Dat is ook niet zo vreemd, omdat het een fijne, persoonlijke én betaalbare manier van communiceren is. Valentijnsdag bestaat zo’n beetje sinds het begin van de 19e eeuw. Dankzij de prijsdaling voor het versturen van post, werd het voor iedereen betaalbaar om een kaartje te sturen voor die liefdevolle dag. Of dit nou anoniem of met zichtbare afzender gebeurde. Maar eerlijk is eerlijk, natuurlijk wordt er minder fysieke post verstuurd dan laten we zeggen 30 jaar geleden. Maar zeker in de zakelijke wereld blijft het een belangrijk onderdeel! Besteed het daarom uit door een virtueel kantoor in te schakelen.

Welke voordelen biedt een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor is een adres waar u uw post naar kunt verzenden. Echter, u hoeft zelf niet op dit adres te werken! Het werkt dus als een postadres. U kunt als ZZP’er bijvoorbeeld lekker thuis of bij uw verschillende opdrachtgevers werken, maar u heeft wel één centraal punt waar uw post bezorgd wordt. Ook kan deze eventueel voor u ingescand worden en doorgestuurd worden naar waar u wenst. Alles uiteraard even veilig en discreet. Met een virtueel kantoor geniet u van de volgende voordelen:

  • U kunt 24/7 terecht bij uw postbus
  • U bent altijd op de hoogte van uw post
  • U heeft meer tijd voor uw corebusiness
  • U heeft een professioneel adres op uw visitekaartje staan
  • U betaalt een stuk minder kosten dan voor een kantoorruimte

Bekijk snel of u een virtueel kantoor kunt huren bij u in de buurt

In heel Nederland vindt u diverse representatieve panden waarin u uw virtueel kantoor kunt laten plaatsen. Erken ook het belang van fysieke post. Kies voor een virtueel kantoor!

Tagged: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *