Hoe vind je trendy wandtegels voor de badkamer?

De hipste wandtegels van dit moment

Ben je op zoek naar hippe en moderne wandtegels voor je badkamer, maar kun je door de bomen het bos niet meer zien? Het aanbod wandtegels voor badkamers is enorm en we kunnen ons voorstellen dat je niet meer weet waar je het zoeken moet. Daarom geven we je in dit blog tips over de trends van dit moment. Wellicht kun je er je voordeel mee doen en helpt het je om jouw perfecte wandtegels te vinden. Here we go!

Tips van leveranciers

Dit artikel is gebaseerd op wat we hebben vernomen van leveranciers van wandtegels voor badkamers. Zij weten precies waar op dit moment vraag naar is. Dus als het je smaak niet is, kunnen wij er niets aan doen. Dit is wat nu in Nederland het meest verkocht wordt. En dat is dus automatisch de trend!

3 belangrijkste trends in wandtegels

‘Uit het veld’ vernamen wij 3 trends van dit moment voor wandtegels. Wat wordt er op de markt gebracht en waar worden mensen enthousiast van?

  • Brede tegels: tegels die breder zijn dan de hoogte zorgen ervoor dat de badkamer optisch groter lijkt. Wil je overigens de badkamer hoger laten lijken? Kies dan voor hoge wandtegels in plaats van brede tegels.
  • Donkere tegels: de klassieke witte wandtegel behoort tot de verleden tijd, maar ook de lichte kleuren zijn niet niet meer populair. In plaats daarvan zien we steeds meer donkere wandtegels. Ze geven een gevoel van warmte en zijn goed te combineren met een witte lijn of witte elementen voor een mooi contrast.
  • Tegels met marmerlook: deze geven je badkamer een luxe uitstraling voor de wandtegels in de badkamer. Ze worden veel toegepast op één specifieke wand, om die er in de badkamer uit te laten springen.
  • Mooie wandtegels voor in de badkamer kopen

    De laatste tip die we je willen meegeven is: het is raadzaam om je te laten adviseren en inspireren door een echte specialist op het gebied van wandtegels voor de badkamer. Daar word je het beste geholpen en heb je de grootste keuze uit goede kwaliteit wandtegels.

    Meer inspiratie over wonen op onze website vind je onder deze link

Comments are closed.