Houten woonaccessoires van Indeco Design

Toevoeging woonaccessoires aan je interieur

Woonaccessoires in je interieur kunnen veel toevoegen aan het woongenot. Ze geven plezier om naar te kijken maar kunnen tegelijkertijd functioneel zijn. Een klein voorbeeldje zijn kussens op de bank, deze zijn prettig in je rug tijdens het zitten maar kunnen ook kleur geven aan je inrichting. Wanneer er een themakleur aanwezig is kunnen de kussens van de bank aangepast worden. Zoek je het in aparte natuurlijke materialen dan is het zinnig om je te laten inspireren door de webshop Indeco Design. Zij hebben woonaccessoires in natuurlijke houten materialen die iets extra’s aan je interieur kunnen toevoegen. Hout is een stoer materiaal waar accessoires zoals theelichthouders en houten plantenbakken prachtig tot hun recht kunnen komen. De webshop heeft deze accessoires in voorraad en kunnen er voor zorgen dat er een hele andere sfeer in de woonruimte ontstaat.

Natuurlijke woonaccessoires

Houten plantenbakken
WoonaccessoiresHet veelzijdige assortiment van indecodesign bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke materialen. Hout is een veelgebruikt materiaal wat ook voor de plantenbakken wordt toegepast. De plantenbakken zijn voorzien van wieltjes zodat de mogelijkheid er is om ze gemakkelijk te verplaatsen. De massief eiken bak is voorzien van roestvrijstalen wieltjes wat het geheel een robuust uiterlijk geeft. Tijdens de kerstdagen kan deze plantenbak prima als kerstboombak worden gebruikt. Maar een paar mooie grote planten in deze duurzame plantenbak geven het geheel een robuust uiterlijk. Kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.
Waxinelichthouders
De waxinelichthouders stralen natuurlijk door de vlammetjes van de kaarsjes al warmte uit. Toch door het houten materiaal is de waxinelichthouder een lust voor het oog. Vooral de waxinehouder met led-verlichting is een product wat de aandacht trekt. Het lichtje zit helemaal tussen het hout en dit geeft een klein, charmant vlammetje. Ook de Solar tuinlamp is een aanwinst voor buitenshuis. De natuurlijke uitstraling kan in elke stijl tuin worden toegepast.
Spiegels
Een spiegel met een houten omlijsting is een prachtig pronkstuk in elk interieur. De sfeer door deze spiegels is warm en elegant. Deze spiegels kunnen in een landelijk en klassiek interieur. Maar ook als eyecatcher in een moderne inrichting zal deze niet misstaan.

Waarom Indeco Design

Indeco Design heeft passie voor natuurlijke woonmaterialen. De woonruimte wordt sfeervol en vriendelijk ogend van de materialen die toegepast worden. Alle producten zijn met de hand gemaakt, dus geen massaproduct maar uniek in zijn soort. Gespecialiseerd in maatwerk en niet geheel onbelangrijk is het veilig online kopen en betalen.
Kijk voor meer inspiratie op de website en verbaas je over het mooie, natuurlijke assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *