Ontdek de ontwikkelingen in virtual reality van 2018

Van spel naar echte werkruimte

Virtual reality heeft de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt. In 2018 gaat deze ontwikkeling nog steeds door. Zo worden er nieuwere en betere VR brillen op de markt gebracht. Ook worden er meer nuttige doeleinden bedacht voor het gebruik van virtual reality. Waar het eerst alleen nog gebruikt werd voor games en grappige belevingen, werken er nu al erg veel bedrijven in bijvoorbeeld de bouw en de zorg met virtual reality. Zelfs het woord ‘virtual office’ wordt vaak genoemd. Wat houdt dit in? Werken we straks voortdurend met een VR bril op? Lees in dit blog meer over het virtual office.

Blijf zelf aan het werk

Wees gerust, een ‘virtual office’ betekent niet dat we voortaan de hele dag met een VR bril op hoeven te werken. Dat zou nogal ongezond en asociaal zijn. Met een virtual office wordt een kantoor bedoeld waar u niet officieel aanwezig hoeft te zijn. Het is ideaal voor ondernemers die wél gebruik willen kunnen maken van een vergader- of werkruimte in een representatief pand, maar geen dure huur of hypotheek willen betalen. Ook biedt een virtual office uitkomst als u uw postzaken en telefonie verzorgd wilt hebben door professionele en betrouwbare vakmensen. En voor al deze voordelen hoeft u niet eens een VR bril aan te schaffen!

Wat maakt een virtual office virtueel?

Als u gebruik maakt van een virtual office, dan betaalt u geen vaste huur voor een eigen ruimte. Desalniettemin kunt u, wanneer u dit wenst, gebruik maken van alle faciliteiten van het pand waar uw virtual office onder valt. Denk aan een ruimte om te vergaderen, een kantoor voor uzelf om in te werken en alle extra benodigdheden, zoals een whiteboard en een beamer. Het grote voordeel van zo’n virtual office is dat u uw onderneming wel te boek staat als gezeteld in een mooi, representatief pand. Dat staat stukken beter dan wanneer u op uw website of visitekaartje uw privé-adres heeft staan. Let wel, een virtual office geldt niet als een inschrijfadres. Bij de Kamer van Koophandel zult u als uw inschrijfadres een eigen of ander adres moeten vermelden.

Kies voor een virtual office

Kortom, wilt u de vrijheid behouden als flexibele ondernemer, maar wel uw postverwerking, telefonie en een professionele werk- en vergaderruimte ondergebracht hebben bij een representatief kantoor in Nederland? Dan biedt een virtual office u uitkomst. Flexibiliteit en zekerheid in één. En daar ligt voor ons dé link met de wereld in een VR bril. In die wereld kunt u alles wat u wenst: vliegen, zwemmen met haaien, klimmen op de hoogste bergen en in gevecht gaan met fantasiefiguren, terwijl u tegelijkertijd rustig en veilig op uw eigen stoel zit. Zet ook die onvermijdelijke stap richting virtual reality en kies voor een virtual office!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *