Serre of veranda

Ze zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Veel mensen investeren geld in de bouw van een serre zodat er het hele jaar door genoten kan worden van het buiten zijn. Ook een veranda is “hot”op het moment.

Veranda

Een veranda kan voor een  nostalgische sfeer zorgen. Door de veranda van een landelijke inrichtingveranda te voorzien waan je jezelf terug in de tijd. Dit kan al heel simpel met bijvoorbeeld klassieke meubels. Veel mensen kiezen echter voor een loungeset.  Doordat deze vaak ook van bijvoorbeeld steigerhout zijn gemaakt ontstaat er toch een  landelijke uitstraling. Het voordeel van een veranda ten opzichte van een serre is dat hij niet zoveel hoeft te kosten. Het is echter wel enkel bij goed weer te gebruiken

Serre

In tegenstelling tot een veranda is bij een serre wel de mogelijkheid deze volledig af te sluiten. Daardoor is een serre ook geschikt om er in de winter de nodige uurtjes door te brengen. Vaak worden serres in een dorpshuis gebruikt om het huis wat ruimer te maken. Door de goede mogelijkheden tegenwoordig is dit heel goed mogelijk. Er kan gekozen worden voor eenvoudige zonweringen en speciaal isolatieglas. Daardoor houd u de stookkosten beperkt.

Tagged: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *