Service die bij u past

Is uw bedrijf de laatste tijd enorm gegroeid en heeft u niet langer tijd om alle simpele taken uit te voeren? Bent u ontevreden over uw secretaresse of bent u onlangs weggegaan bij uw voormalige telefoonservice? In al die gevallen biedt Communicatie Centrum Arnhem (CCA) precies wat u zoekt. Met al meer dan 30 jaar ervaring, is CCA één van de oudste telefoonservices van Nederland en dus ook één van de meest ervaren telefoonservices van ons land. Alle werknemers werken al minstens 12,5 jaar bij ons en hebben genoeg meegemaakt om uw bedrijf te kunnen voorzien van de service die bij u past.

Niet de goedkoopste, wel de beste

Aangezien CCA met slechts drie werknemers altijd een kleinschalige onderneming is gebleven, kunnen wij slechts een beperkt aantal klanten helpen. Die klanten zijn echter wel gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding die er te vinden is op het gebied van telefoonservices. Op onze website kunt u onze tarieven aanvragen, die worden dan direct online naar u toegezonden. CCA telefoonservice is wellicht niet de goedkoopste, maar de kwaliteit van onze diensten zijn iedere euro waard. Zo benaderen wij bijvoorbeeld onze klanten altijd persoonlijk en raken onze medewerkers snel betrokken bij uw bedrijf. Ze weten precies wat uw bedrijf doet en wie er werkt en zullen binnen korte tijd als vaste werknemers aanvoelen.

Wat wij voor u kunnen doen

Wij hebben in het verleden onze diensten al aangeboden aan advocatenkantoren, alarmcentrales, overheidsinstellingen, woningcorporaties, werving & selectiebureaus, installatiebedrijven en eenmansbedrijven. Nu willen wij uw bedrijf echter graag aan deze lijst toevoegen. Wij bieden u een professionele telefoonservice aan waar u kunt opteren voor kantooruren of bereikbaarheid van 24/7. Daarnaast kunnen onze ervaren telefonistes ook andere secretariële taken overnemen zoals het bijhouden van uw website en het beheren van uw ledenadministratie. Ook bieden zij ondersteuning voor telesales. Kijk snel op onze website, http://www.c-c-a.nl/, voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *