Unieke meubels met interieurbouw

Unieke meubels met interieurbouw

Voor een boekenkast sprinten we al snel naar de IKEA en pakken daar een Billy of Expedit uit de schappen. Deze geliefde kasten zien we in vrijwel ieder Nederlands interieur terug. En wie geen kast van de Zweedse meubelgigant heeft, bezit wel een tafel of bank van het merk. Wilt u het net even anders doen en unieke meubels in huis hebben staan, dan kan een bedrijf op het gebied van interieurbouw, zoals Sueters Interieurbouw dit voor u maken. Zo heeft u een kast of tafel die volledig voldoet aan uw wensen en helemaal op maat gemaakt is. Wij geven 5 voorbeelden. Kijk hiervoor gerust eens op deze website.

Inception koffietafel

Wie de film Inception heeft gezien, herinnert zich vast nog wel een scene waarin Ellen Page de straten van Parijs dubbelvouwt. Maar waar ze in de film allerlei technieken hebben om dit levensecht eruit te laten zien, is het nog een hele kunst om dit ook in de vorm van een koffietafel te gieten. Industrieel ontwerper Stelios Mousaris ging de uitdaging aan. Hij maakte een prachtige koffietafel met hout, staal en een 3D-printer. Heeft u gasten op bezoek, dan kunnen complimenten niet uitblijven. Deze Wave Coffee Table is met 4000 euro niet goedkoop, maar wel een uitdaging voor iedereen in de interieurbouw.

3-1 Impossible Folding Bench

Hij maakte eerder al een intrigerende opvouwbare tafel en nu heeft houtbewerker Izzy Swan een Impossible Folding Bench gemaakt. Dit vernuftige stukje houtwerk is naar wens om te toveren tot dinertafel, bankje of koffietafel. Dat is ideaal voor wie klein woont of graag speelt met meubels. Perfect te maken voor wie verstand heeft van interieurbouw.

Aluminium tafeltjes

Wie in de interieurbouw werkzaam is, werkt ongetwijfeld vooral met hout. Tijd om daar iets aan te doen, moet ontwerper Hilla Shamia hebben gedacht. Zij verwerkt in haar tafels onder meer aluminium. Dit laat ze op innovatieve wijze smelten en vermengen met hout. Hierdoor komen hele bijzondere en fraaie meubels tot stand met een romantisch, maar ook industrieel karakter. Haar website vermeldt helaas geen prijzen. Welke topper in de interieurbouw durft het aan om dit voor u te maken?

Turntable station

Hoewel de verkoop van cd’s net zo best meer loopt, doet de verkoop van platenspelers en lp’s het opvallend goed. En wat is er dan mooier dan een bijpassende kast voor platen en speler? Line Phone heeft het ultieme meubel ontworpen. Zo is er voldoende ruimte voor de speler en kap. Ook de versterker krijgt zijn eigen plek en u kunt heerlijk tussen de platen snuffelen. Er is zelfs gedacht aan het haakje voor de koptelefoon. De prijs? 400 euro. Maar een beetje vakman in de interieurbouw maakt dit zo voor u na.

Optimaal Apple-bureau

Nathan Mummert maakte eerder al het gewilde SlatePro-Bureau en heeft nu een nieuwe versie van zijn ideale bureau op de markt gebracht. Deze Special Edition is voorzien van een ingebouwde muismat, rvs bekerhouder en een whiteboard. Ook zitten er speciale gaten in het blad onder de laptop voor ventilatie. Verder heeft het bureau handige sleuven, zodat uw iPhone en iPad rechtop kunnen staan en opgeladen kunnen worden. Deze krachtpatser der tafels kost slechts 600 dollar. Of zet u iemand in de interieurbouw aan het werk?

Laat iemand het maken

Browse eens een avond over het internet en ontdek welke opties er allemaal zijn voor kasten, tafels en bureaus. Bepaal vervolgens wat uw wensen en eisen zijn. Of beter nog: maak alvast een tekening en neem de maten op. Vervolgens kunt u een expert in de interieurbouw zoeken, die uw wensen kan uitwerken. Op die manier heeft u een uniek design meubelstuk dat volledig voldoet aan uw wensen. Bovenstaande voorbeelden geven u alvast wat inspiratie. En wie weet welke ideeën uw specialist in interieurbouw nog voor u heeft!

Comments are closed.